Бохо стил и блясък в грима тази есен


Бохо стил и блясък в грима тази есен

Тази есен духът на бохемката на 21-ви век е подчертан от пастелните и топли цветове в колекцията Lux Boho на марката H&M, която от есента за първи път ще предлага на българския пазар своите козметични продукти. Дивият и бунтарски вид на младата и динамична жена пък е подсилен с блясъка и разноцветността на колекцията Top of the Pops.

LUX BOHO: Богати и бляскави визии както при грима, така и при грижата за тялото. Нюанси на старо вино за устните напомнят за автентичната визия на парижанка от 70-те. Селекция от дълбоки есенни цветове като оранжево, лилаво, винено червено, кафяво и тъмен тюркоаз е предложението за маникюра. Ярки и изиска ни цветове на ружа придават завършен вид.

TOP OF THE POPS: Секси, съблазнителен и украсен в тъмен металик, подходящ за парти – това е една от водещите тенденции в грима този сезон. Матовият завършек е комбиниран с бронз и шампанско, за да придаде лукс и модерно усещане както при гримовете, така и при грижата за тялото. Сенките за очи са с металически отблясъци. Устните – в тъмни лилави нюанси, изпълнени с драма, или неутрални блясъци. Лаковете за нокти са както с металически отблясъци, така и с брокат с искрящ ефект.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама