Бюти тенденции от 90-те, които се завръщат


Бюти тенденции от 90-те, които се завръщат
Снимка: Getty Images/Guliver

90-те са интересно време по отношение на красотата. Започнахме десетилетието, вдъхновени от грънджа (колкото по-тъмно червилото, толкова по-добре) и приключихме с боготворене на поп музиката и всичко, което идва с нея (високи конски опашки и блясък на всичко). Познайте какво? Много от тези визии са отново тук. Ето 4 от тях и тяхната модерна интерпретация.

Рошави прически

Да, говорим за Рейчъл (от "Приятели") или прическата, която определи десетилетието. За щастие, сега става въпрос за дълги, на пластове лобове с няколко рамкиращи лицето кичура отпред. Затова мислете по-малко за Мег Райън и повече за Алекса Чънг.

 

Кафяво червило

Преди всяко момиче от Гуен Стефани до Дрю Баримор (и Кейт Мос до Наоми Кембъл) носеха тъмни червила. За 2017 опитайте нещо с повече нюанси на горски плодове и се уверете, че моливът за устни е в подобен тон или просто го пропуснете.

 

Блясък

Преди трудно можехме да задоволим нуждата си за блясък и често не пестяхме брокат, когато ставаше въпрос за грима ни. Тази година трябва да се задоволим само с малко блясък на скулите или перлени сенки на очите.

 

Конски опашки

Бритни беше с такава визия в "Oops! I Did It Again", a също така Мел Си от Spice Girls. Тази прическа е доста удобна и може би затова се завръща с пълна сила. Наскоро видяхме звезди като Дженифър Лопес и Бионсе с конски опашки. Може да накъдрите опашката си или пък да я комбинирате с аксесоари.

About last night...

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 27, 2017 at 12:05am PST

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама