Дженифър Лопес пуска нов парфюм


Дженифър Лопес пуска нов парфюм
Снимка: Getty Images/Guliver

Престижната козметична компания Designer Parfums съобщи за ново партньорство за парфюм с актрисата и певица Дженифър Лопес.

Дженифър Лопес постигна впечатляващ успех в парфюмерийната индустрия. През 2003 Дженифър лансира първия си парфюм "Glow de Jlo", който остава едно от най-успешните лансирания на парфюм. След това тя пусна допълнително 23 парфюма, което направи парфюмерийната компания на Дженифър Лопес една от най-успешните марки на звездата до момента.

Дженифър има много ясна визия, когато става дума за нейния парфюм. Тя познава тенденциите и начините за разпространение, казват от Designer Parfums. Компанията заявава, че е изключително доволна да работи заедно с Лопес и нейния екип и да установи дългосрочно партньорство с нея. Дженифър Лопес от своя страна каза, че разработването на линия парфюми за нея е било изключително обогатяващо и креативно преживяване. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама