Gabriella Salvete- декоративна козметика с професионални резултати


Gabriella Salvete- декоративна козметика с професионални резултати
Снимка: Gabriella Salvete

Чували ли сте за козметичната компания Gabriella Salvete? Ако все още не сте, в следващите редове ще ви запознаем отблизо с някои от продуктите от нейното портфолио, които считаме, че задължително трябва да притежавате във вашия козметичен арсенал.

Марката предлага на пазара голямо разнообразие от декоративна козметика за лице, очи, устни и нокти, както и най-различни апликатори и инструменти за тяхното бързо и лесно нанасяне. Продуктите на Gabriella Salvete се произвеждат в Милано и радват милиони потребители по цял свят със своето високо качество и ниска цена. Днес ще ви представим само някои от нейните забележителни продукти, за да можете да усетите италианския дух на марката.

Ако трябва да опишем козметичната марка Gabriella Salvete с три думи, това биха били модерна опаковка, изключително качество и ниска цена.

От категорията декоративна козметика изпробвахме някои от продуктите на марката и наистина останахме възхитени от тяхното качество.

Коректор Gabriella Salvete Perfect Skin concealer е водоустойчив и хидратиращ, съдържа хиалуронова киселина, глицерол и витамин Е и има много удобен апликатор с фин връх. Покритието му много добре прикрива белезите по лицето и фините линии и бръчки.

Бронзант Gabriella Salvete Brοnzer Powder spf 15 - съдържа хиалуронова киселина придава естествен матов ефект, има кадифена текстура и хидратиращ ефект.

Пудра Gabriella Salvete Matte Powder SPF 15 има фина и лека текстура, матира и прикрива нежеланите отблясъци и има изключително дълготраен ефект.

В продуктите за очи ще откриете и озаряващия молив Gabriella Salvete Bright Eyes в бежов нюанс, който ще озари и ще придаде блясък на вътрешната линия на очите. Задължително изпробвайте и серията очни линии Gabriella Salvete Deep Color – дълготрайни и с наситен цвят.

Механичният молив за вежди с восъчна текстура Brow Definer е отличен козметичен продукт с наклонен връх за постигане на естествени резултати.

Време е да разгледаме и продуктите от любимата ни категория- грижа за устните. Много от потребителите обожават хидратиращи продукти (масла за устни, балсами, оцветители) със светъл цвят, като например балсам за устни Comfort Lip Oil Tint в нюанс 01, който пристига с голям апликатор/гъба и силно хидратиращ състав. Не лепне и е почти безцветен, така че е идеален, когато имате нужда от хидратация и малко дискретен блясък. Но когато искате хидратация и цвят, препоръчваме ви оцветяващия балсам за устни Natural Lip Balm 03 Plum., който съдържа зехтин, витамин Е и алое вера и придава прекрасен ярък цвят на устните и не съдържа парабени, алкохол, химически оцветители и консерванти.

В категорията лакове за нокти ще откриете голямо разнообразие от цветове и нюанси, от които все може да си избере. Компанията Gabriella Salvete твърди, че лаковете за нокти, които предлага са с голяма издръжливост и дълготрайност във времето и са устойчиви на износване.


За финал оставихме категорията, която ни изненада най-много- четките и аксесоарите за грим. Изпробвахме гъбите за грим, четката за контур и четката за грим и сме възхитени от резултатите. Това са наистина висококачествени козметични продукти на ниски цени, с които можете да постигнете професионални резултати у дома. Те са толкова добре направени и толкова меки, че искаме да ги притежаваме всички в нашата колекция.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама