Хитови тенденции при грима, които да пробвате


Хитови тенденции при грима, които да пробвате
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали си падате по мотото "нова година, ново аз" или сте просто любопитни да научите повече за тенденциите в грима, сте попаднали на правилното място. Сега е идеалното време да "прегърнем" новите идеи на гримьорите, за да можем да се сдобием с така желаните продукти и да ги накараме да работят в наша полза.

1. Връщане на гланца

Гланцът за устни най-накрая се връща на грим сцената. Въпреки това, блясъкът на 2019-та ще бъде значително подобрена версия на продуктите от близкото минало. Брандовете започнаха да предлагат нови формули с нелепкаво покритие, избягвайки всички неудобни моменти, които би причинил всеки лепкав глос.

гланц за устни

2. Стъклена кожа

Въпреки, че техниката "стробинг" започна да става популярна миналата година, през идните месеци ще я видим в съвсем ново амплоа. Всъщност, тази тенденция е възникнала в Корея, но благодарение на интернет е "заразила" и Съединените щати. "Стъклената" кожа се очертава като фаворит на редица гримьори. Край на матовите фон дьо тени и тежки контури!

3. Блясък навсякъде

Брокатът ще бъде буквално навсякъде - от по-фините метални отблясъци до отделните пайети и пигменти, това е една тенденция, която не можете да игнорирате. А ако не можем да я победим, се присъединяваме към нея, нали?

4. Геометричен грим

През топлите месеци ще видим много цветни блокове върху очите, устните и дори върху очната линия. Тази тенденция може да се комбинира с друга, а именно бляскавите пигменти.

5. Цветна очна линия

Не е истина колко лесно може да се персонализира един грим, особено когато става въпрос за очна линия. Не сме виждали толкова много творчество с този продукт от 60-те години насам, така че определено трябва да му отдадем заслуженото внимание.

очна линия

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама