Хитовите тенденции в празничните прически и облекло


Хитовите тенденции в празничните прически и облекло
Снимка: iStock/Guliver

Новогодишната нощ е едно от най-дългоочакваните събития през годината за всяка дама. Без значение по какъв начин е решила да празнува – на хижа в планината, на бляскаво парти в изискан клуб или у дома с приятели, всяка жена държи да изглежда безупречно и се нуждае от подходящия стайлинг. За да изберат най-удачната визия за всеки празничен повод, дамите могат да се доверят на някое от предложенията за цялостен стайлинг в електронната книга, на Rowenta, която марката създаде през есента на 2015 г. заедно с топ коафьора Георги Петков, стилиста на зездите Антония Йорданова и гримьора на 2014 г. Слав Атанасов. 

Специално за новогодишната нощ, талантливият коафьор Георги Петков разкрива кои са хитовите тенденции в празничните прически:

Всяка дама е уникална и има различни виждания за това как да прекара Новогодишната нощ. Прическата й трябва задължително да е съобразена с мястото, на което е решила да празнува. Без значение дали на хижа в планината или на изискан коктейл, косата Ви, скъпи дами, винаги трябва да изглежда безупречно.

Задължителният елемент, без който нито една празнична прическа не може, е естественият обем. Той е в основата на всяка красива прическа. Освен това е винаги на мода! Дамите могат да вържат косата си на висока полуопашка или да я приберат в стилен кок, но не трябва да забравят обема. За дооформянето на бляскава фризура са необходими няколко фиби, силиконови ластичета или красиво бижу за коса.

За празничната Новогодишна нощ, съветът ми към всички дами е да изберат стила, в който се чувстват най-удобно. По празниците не трябва да забравяме да бъдем най-вече себе си. 

Стилистът на звездите Антония Йорданова също разкри няколко съвета за празничната нощ, на които дамите могат да се доверят, за да бъдат неотразими, независимо кое свое Аз са решили да изберат.

Tази зима дамите с романтичен стил имат богат избор от волани, къдрички, солирани тъкани и дантела - макар все по-често да им намираме място в ежедневнието, те остават предпочитан и сигурен вариант, когато се подготвяме за празниците. Гамата е разнообразна и спокойно можете да "рискувате" като замените очакваното черно с пастелни тонове, например.

Ако никак не обичате твърде женствената класическа визия от рокля и обувки на висок ток, то значи сте от онези динамични жени, които по-скоро залагат на спортните заемки, дори и при най-формалните поводи. Добрата вест е, че модната сцена буквално работи за вас, разширявайки употребата на спортни дрехи и аксесоари! Вече спокойно можете да комбинирате кецове или маратонки с рокля или с костюм за партито довечера!

Ако цяла година сте чакали момента, в който да изненадате всички и да сте неузнаваемо шик, можете да заложите на нещо наистина впечатляващо - готически стил или съвременен прочит на бароковите елементи! Приберете косите в стилен кок, подчертайте най-красивите си черти с опушен грим или устни в бордо и разбира се, облечете се в черно и злато от глава до пети. Яките са високо закопчани, линията на дрехата е сластна и следва силуета - има нещо от дантела, а също и от кадифе. Обувките са високи, а чорапогащите са мрежести или с ръб.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама