Hugo Boss Woman - аромат на женска сила


Hugo Boss Woman - аромат на женска сила
Снимка: ПР

Известната марка Hugo Boss създаде много бестселъри за парфюми. Една от тях е жена Hugo Boss. Ароматът надмина всички очаквания на парфюмеристите и беше толкова харесван от жените, че повече от една година парфюмът остава лидер в продажбите.

Комбинация от сила и женственост

Този емблематичен аромат на Hugo Boss разкрива сочни и апетитни нотки на мандарина, кумкуат и манго. В „сърцето“ те се допълват от флорална симфония на фрезия, виолетов корен и пасифлора. Сандалово дърво и бял кедър образуват чувствена основа.

Благодарение на своята универсална и балансирана формула, Hugo Boss Woman е подходящ за жени от всички възрасти и начин на живот. Свеж и ярък аромат може да придружи собственика си във всяка житейска ситуация. Ще бъде подходящо както на работа, така и на среща.

Емблематичен аромат, спечелил милиони сърца

Първото издание на аромата идва в края на 90-те. Минималистичен, освежаващ, дръзки - тоалетната вода се превърна в олицетворение на онова време и химн на доверието на жените по целия свят.

И днес ароматът не е загубил своята актуалност и все още привлича както млади момичета, така и жени. За някои този аромат се свързва с младостта и олицетворението на желанията, за други се е превърнал във въплъщение на силен характер и самоувереност.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама