Има ли ефект от антицелулитната козметика?


Има ли ефект от антицелулитната козметика?
Снимка: Кройтерхоф

Някои от вас със сигурност ще кажат "няма начин!". Други опитват всеки новопоявил се на пазара продукт с надеждата, че ще успее да ги отърве от неприятните трапчинки.

Истината според нас е някъде по средата. Целулитът действително е комплексен проблем и не можем да разчитаме единствено и само на козметика, за да се спасим от него. Тренировки за поддържане на мускулатурата на седалището и бедрата, правилен хранителен режим и достатъчен прием на вода са фактори от голямо значение, които не бива да пренебрегваме.

За тях обаче вече знаем, нали?

Затова нека днес поговорим и за качествената антицелулитна козметика – онази, на която можем да разчитаме. От години култовият антицелулитен гел на Кройтерхоф е първият избор на дамите, които искат да са уверени в добрите резултати. Оказва се, че Кройтерхоф имат цяла линия антицелулитни продукти (разгледайте ги ТУК) и се свързаха с нас, за да ни разкажат за тях.

От марката препоръчват да започнем с лек масаж под душа с антицелулитния душ гел ексфолиант. Така почистваме порите, заглаждаме кожата и подобряваме усвояването на последващата грижа. След това вече можем да избираме между серум, гел и боди лифт гел.

Антицелулитният серум е с висока концентрация на карнитин и кофеин и е предназначен за бързи резултати – той е идеалният избор, ако ни предстои лятна почивка или ако просто искаме да сложим ударно начало на борбата с целулита. Той осигурява по-гладка и стегната кожа само след около 14 дни. Екстрактът от див кестен (eсцин) прави серума особено подходящ за дами с проблемни вени, тъй като има укрепващо кръвоносните съдове действие.

Антицелулитният гел с екстракт от кофеин, карнитин и розмарин има силно загряващо действие и дава видим резултат. Заради особено добрата си цена може да бъде използван целогодишно като поддържаща грижа.

Най-новото допълнение към серията е боди лифт гел – лосион за тяло с карнитин и фитокомплекс за отслабване. Той е с лека крем-гел консистенция и е напълно термонеутралeн, но не по-малко ефикасен. Предназначен е за цялостно стягане на тялото, заглаждане на кожата и повишаване на еластичността й. Изключително походящ е за чувствителна кожа.

Ако се колебаете кой е правилният продукт за вас, от Кройтерхоф винаги са на среща за консултация. Потърсете ги във Facebook страницата им ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама