Името на най-популярните вкусове от това лято


Името на най-популярните вкусове от това лято
Снимка: iStock/Guliver

Името на най-популярните вкусове от това лято

Според експерти най-добрият избор за лятото на 2019 г. ще бъдат свежи плодове и миризми на цветя с минимално количество сладост. В тази статия ще разгледаме 3 легендарни аромата, съответстващи на тези параметри.

Chloé Nomade

Флоралният шипроден аромат на популярната френска марка Chloé Nomade е отличен избор както за летни разходки, така и за романтични срещи. Горната нота се изразява от опияняващата слива Mirabelle, нотката на сърцето е фантазия-уклончива фрезия, а чувствената композиция се допълва от сенки на дъбов мъх, което придава на ароматната композиция тайнственост и елегантност.

La Vie Est Belle

Парфюми Lancome от тази серия плодове и цветя станаха любими за милиони жени по целия свят. La Vie Est Belle е аромат на женственост, свобода и щастие. Първоначалните нотки са аромати на черно френско грозде и круша, цветовото сърце на композицията съчетава жасмин, ирис и оранжев цвят, а последната бележка е с ванилови и шоколадови тонове в комбинация с екзотични аромати на пачули и тонка боб.

Gucci Bloom

Парфюмът Bloom от медерната парфюмерийна къща Gucci е признат за един от най-добрите флорални аромати. Състои се от изключително цветни нотки - жасмин, тубероза, орлови нокти и корен на ириса, които в комбинация придават незабравим летен аромат, деликатен и романтичен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама