Иновация от света на Дермо козметиката


Иновация от света на Дермо козметиката

Бръчките са първите външни признаци на стареенето и основният естетически проблем на всяка жена.

В интерес на истината, бръчките са цел номер едно на анти-ейдж терапиите, а те представляват 40% от световния козметичен пазар, докато естетична медицина продължава да се развива с бързи темпове.

Следвайки последните тенденции, Laboratories Filorga черпи вдъхновение от клинично доказани активни съставки и техники, използвани в естетичната медицина, за да развие един авангарден серум, който е в състояние да премахне всички типове бръчки.

С Time-Zero, Filorga, специализирани в производството на хиалуронова киселина, разширява своята гама продукти от серията Medi-Cosmetique – първата серия дермо-козметика от Франция, произлязла от нехирургичните анти-ейдж процедури.

Продуктът ефективно помага при 4 типа бръчки, използвайки 4 техники от естетичната медицина. 

Дълбоки бръчки

В естетичните процедури се използват филъри хиалуронова киселина, a отговорът на Time-Zero чрез тройна корекция на бръчките подобна на филър. Продуктът черпи вдъхновение от най-новите филъри на Filorga Medical - Art Filler с уникална TRY -HYAL технология с хиалуронова киселина. Целта е тройно изпълващия сe и уплътняващ ефект.

Бръчки, причинени от признаците на умора

В естетичните процедури се използва подмладяваща мезотерапия. В отговор Time-Zero осигурява мощна перфузия за кожата чрез патентовани за Filorga хроносфери, съдържащи NCTF мезотерапевтичен коктейл – същият инжектиран в лекарския кабинет. Целта е да се постигне дълбока клетъчна ревитализация без инжектиране. 

Мимически бръчку

Естетичната процедура за корекция на мимическите бръчки е чрез инжектиране на ботулинов токсин в кожата. Отговорът на Time-Zero е да комбинира две активни съставки с ботокс подобен ефект, доближаващ се максимално до ефекта постигнат при инжектиране. Хексапептид, възпрепятства освобождаването на ацетилхолин - невротрансмитер, изпращащ сигнал до мускулите да се свият и трипептид, който възпрепятства захващането на ацетилхолина за рецепторите му. 

Изразени бръчки на повърхността

Естетичната процедура в кабинета е чрез прилагане на пилинг. В отговор Time-Zero разчита на изглаждащи активни съставки, за да полира микро-релефа и да заличи бръчките на повърхността. Глюконолактон и полихидрокси киселина използвани в професионалните пилинги. Комбинацията от тези две съставки ефикасно и нежно ексфолира повърхностния слой на мекия епидермис, отпушва порите, подобрява текстурата на кожата и същевременно предоставя антиоксидантни свойства, които са сравними с тези на витамин С.  

360° третиране на бръчките в комбинация с иновативна Swirl технология. Time-Zero  комбинира две формули, които бяха напълно несъвместими до този момент - ултра нежен анти-ейдж флуид и гел за мигновен стреч-ефект. Двете текстури работят в синергия за предоставяне на интензивен лифтинг и корекция на бръчките в дългосрочен аспект.

Клинично доказани резултати от независима лаборатория на 28 ден от употребата на Time-Zero:

- 21 % намаляване на назолабиалните бръчки

- 27 % редуциране на бръчките от типа "пачи крак"

- 12 % по-малко бръчки в областта на бузите

+ 15 % увеличаване плътността на кожата

Time-Zero ще бъде наличен в търговската мрежа от месец май 2016 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама