Избраха Мисис Баба 2016


Избраха Мисис Баба 2016

По традиция на Бабинден, 21 януари, за седми пореден път се избра най-красивата баба на България – "Мисис Баба" 2016. Домакин на конкурса беше комплекс "Монтесито".

Миналогодишната победителка – Дони Василева, предаде своята корона на Грета Кралева от София, която спечели титлата "Мисис Баба" 2016.

Тя е с висше образование, по специалност акушер, а в момента е административен директор на СБА "Св. Лазар“. Най-важното в нейния живот са професията и децата; има 6-месечен внук; любим девиз – "Аз вярвам!"

Подгласнички на победителката станаха Ваня Димитрова от Стара Загора, Нели Иванова и Стефка Иванова от София.

Победителка в конкурса "Grandma Universe" 2016 стана Дони Василева от България. Тя е с висше образование по дипломация; текстописец; има 2 дъщери и двама внука – момче на 7 и момиче на 4 години. Известна е като участничка в телевизионния формат "Фермата“.

Над 200 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в надпреварата. Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба.

Събитието по традиция имаше и благотворителен характер. Средствата бяха предоставени на К.Г.Б. – Клуб на готините баби.

Новото в конкурса беше, че водещи бяха първата носителка на титлата "Мисис Баба" 2010 Капка Амзина заедно с "Мисис Баба“ 2013 Татяна Трайкова.

В най-интересния тур с талантите всички участнички блеснаха с изпълненията си. Те пяха, танцуваха, рецитираха, пресъздадоха автентичния ритуал "Бабин ден“.

Снимки: Валери Захов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама