Избраха Мисис Баба – България 2013


Избраха Мисис Баба – България 2013

На Бабинден в София за четвърти пореден път беше избрана новата носителка на титлата Мисис Баба – България 2013. И не само това – за втори път конкурса се превърна в международен и беше титулована и международна победителка.

Миналогодишната победителка "Мисис Баба" 2012 – Ваня Георгиева връчи лентата и короната на новата победителка - Татяна Трайкова.

Татяна Трайкова е от София и по професия е ивент мениджър. Има внучка на 4 месеца – Габриела. Сред хобитата й са ски, тенис, безмоторно летене, парашутизъм и йога. На финала се яви с рокля на "Брайдъл фешън".

Победителките и подгласничките в "Мисис Баба" 2013 са:

4 място – Светлана Спасова

3 място – Стефка Иванова

2 място – Свилена Янкова

1 място – Снежина Милева

Над 300 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в надпреварата. Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба.

Залата в "Гранд хотел София" наистина се пукаше по шевовете от гости, спонсори и журналисти. На пръв поглед никога не можеш да кажеш, че дефилиращите красиви, елегантни и млади дами са баби. Повечето от тях имат престижни професии и вярваме, че представата за забравената баба в къщи отдавна е променена в България.

Кандидатките за титлата разказваха за себе си красиво и разнообразно като имаше дори стихотворна форма. После всяка представи своя талант – танцуваха, пяха, играха ръченица… А дефилирането им в официални тоалети можеше да конкурира всеки конкурс за мис.

Вчера беше избрана и GRANDMA UNIVERSE 2013, която стана Марлени де Рейес от Гватемала.

Марлени де Рейес е на 43 години. Има 4 деца – 2 момичета и 2 момчета. Има 5 внуци. Ръководи фирма, лицензирана от гватемалското правителство за обучение на шофьори и издаване на лицензи за управление. Заедно със съпруга си се занимават с мисионерска дейност и всяка година подпомагат бедните хора в различна държава.

 

 

Ето и останалите победителки в международния конкурс:

Grandma Universe 2013 – Grandma European Union – България – Ваня Георгиева

Grandma Universe 2013 – Grandma Star – Латвия – Лилита Силиня

Grandma Universe 2013 – Grandma Europe – Беларус – Татяна Степанова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама