Жени, открили извора на младостта (снимки)


Жени, открили извора на младостта (снимки)
Снимка: Instagram

Има специални жени, които сякаш остават млади вечно. В Япония дори има специален термин "вещерска красота", който се използва за жени над 35 години, които излгеждат като 20-годишни.

Подбрахме няколко дами, които сякаш са открили извора на младостта. Те определено не изглеждат на годините си. 

Лиу Йелин, 50 години

Лиу е библиотекарка от Китай, която често е бъркана за гадже на сина си. Това е разбираемо, тъй като тя има невероятна фигура и никакви бръчки.

Нейната тайна: От близо 30 години Луи тренира с тежести и редовно плува в близкото езеро (дори през зимата). Освен това, тя много рядко използва грим и залага на естествената красота.

Риса Хирако, 46 години

Риса е японски модел и певица. Тя изглежда невероятно млада на своите снимки и казва, че почти не ги обработва.

Нейната тайна: Тя използва само гримове с натурални съставки. Яде здравословно, но не се ограничава прекалено много, угаждайки си с мед, банани и шоколад. 

It's raining .......☔️ #rain#tokyo#fashion #beauty #risahirako #平子理沙

A post shared by RISA HIRAKO (@risa_hirako) on Sep 19, 2016 at 12:31am PDT

Ернестин Шепърд, 81 години

Тази американка е получила титлата за най-възрастната бодибилдърка в света. Преди тя не харесвала отражението си в огледалото, докато не започнала да тренира редовно. Това, което е вдъхновяващото е, че тя започнала да тренира след 50.

Нейната тайна: Ернестин не взима добавки, тича пo 130 км на седмица и ходи редовно на фитнес. Тя приема по около 1700 калории на ден, предимно сварени белтъци, пилешко и зеленчуци.

Tbt 😊 . . Determined. Dedicated. Disciplined. To be fit. ™

A post shared by Ernestine Shepherd Dedication (@ernestine.shepherd) on Mar 30, 2017 at 10:20am PDT

Кристи Бринкли, 63

Кристи е американски модел, активист, актриса и фотограф. Тя работи като модел от 70-те и все още се справя отлично.

Нейната тайна: Сутрин Кристи пие топла вода с лимон, мед и черен пипер. Не яде месо и често похапва по малко през деня, а вечер си угажда с чаша червено вино. Бринкли споделя, че никога не си е правила пластична операция, но често прибягва до неизванзивни процедури. Всеки ден прави по 100 лицеви опори и също така обича да тича, да прави йога и екстремни спортове.

Уенди Ида, 64

Уенди не винаги е изглеждала така - тя започнала да тренира едва след като навършила 40. Споделя, че преди е имала ужасна работа, мъж, който убивал нейното самочувствие и излишно тегло. Сега тя е един от известните фитнес гурута в Америка. Още едно доказателство, че никога не е прекалено късно да промениш живота си.

Нейната тайна: Две от най-силните й черти са търпението и постоянството. Спазва диета, яде много протеин, плодове и зеленчуци. Редовно прави кардио и вдига тежести.

Заклина, 47 (на заглавната снимка)

Заклина е от Сърбия и има тяло, за което повечето 25-годишни момичета могат да завиждат. Тя пътува много и носи дизайнерски дрехи. Не всичко в нейния живот е розово. Преди 2 години почива нейният син Стефан. Сега Заклина отглежда своите 2 внучки и е смятана за най-горещата баба в Instagram.

Нейната тайна: Заклина не споделя как се поддържа, но се опитва да вдъхновява жени да показват своята сексуалност на всяка възраст.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама