Жени, открили извора на младостта (снимки)


Жени, открили извора на младостта (снимки)
Снимка: Instagram

Има специални жени, които сякаш остават млади вечно. В Япония дори има специален термин "вещерска красота", който се използва за жени над 35 години, които излгеждат като 20-годишни.

Подбрахме няколко дами, които сякаш са открили извора на младостта. Те определено не изглеждат на годините си. 

Лиу Йелин, 50 години

Лиу е библиотекарка от Китай, която често е бъркана за гадже на сина си. Това е разбираемо, тъй като тя има невероятна фигура и никакви бръчки.

Нейната тайна: От близо 30 години Луи тренира с тежести и редовно плува в близкото езеро (дори през зимата). Освен това, тя много рядко използва грим и залага на естествената красота.

Риса Хирако, 46 години

Риса е японски модел и певица. Тя изглежда невероятно млада на своите снимки и казва, че почти не ги обработва.

Нейната тайна: Тя използва само гримове с натурални съставки. Яде здравословно, но не се ограничава прекалено много, угаждайки си с мед, банани и шоколад. 

It's raining .......☔️ #rain#tokyo#fashion #beauty #risahirako #平子理沙

A post shared by RISA HIRAKO (@risa_hirako) on Sep 19, 2016 at 12:31am PDT

Ернестин Шепърд, 81 години

Тази американка е получила титлата за най-възрастната бодибилдърка в света. Преди тя не харесвала отражението си в огледалото, докато не започнала да тренира редовно. Това, което е вдъхновяващото е, че тя започнала да тренира след 50.

Нейната тайна: Ернестин не взима добавки, тича пo 130 км на седмица и ходи редовно на фитнес. Тя приема по около 1700 калории на ден, предимно сварени белтъци, пилешко и зеленчуци.

Tbt 😊 . . Determined. Dedicated. Disciplined. To be fit. ™

A post shared by Ernestine Shepherd Dedication (@ernestine.shepherd) on Mar 30, 2017 at 10:20am PDT

Кристи Бринкли, 63

Кристи е американски модел, активист, актриса и фотограф. Тя работи като модел от 70-те и все още се справя отлично.

Нейната тайна: Сутрин Кристи пие топла вода с лимон, мед и черен пипер. Не яде месо и често похапва по малко през деня, а вечер си угажда с чаша червено вино. Бринкли споделя, че никога не си е правила пластична операция, но често прибягва до неизванзивни процедури. Всеки ден прави по 100 лицеви опори и също така обича да тича, да прави йога и екстремни спортове.

Уенди Ида, 64

Уенди не винаги е изглеждала така - тя започнала да тренира едва след като навършила 40. Споделя, че преди е имала ужасна работа, мъж, който убивал нейното самочувствие и излишно тегло. Сега тя е един от известните фитнес гурута в Америка. Още едно доказателство, че никога не е прекалено късно да промениш живота си.

Нейната тайна: Две от най-силните й черти са търпението и постоянството. Спазва диета, яде много протеин, плодове и зеленчуци. Редовно прави кардио и вдига тежести.

Заклина, 47 (на заглавната снимка)

Заклина е от Сърбия и има тяло, за което повечето 25-годишни момичета могат да завиждат. Тя пътува много и носи дизайнерски дрехи. Не всичко в нейния живот е розово. Преди 2 години почива нейният син Стефан. Сега Заклина отглежда своите 2 внучки и е смятана за най-горещата баба в Instagram.

Нейната тайна: Заклина не споделя как се поддържа, но се опитва да вдъхновява жени да показват своята сексуалност на всяка възраст.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама