Как да изберем правилния цвят слънчеви очила


Как да изберем правилния цвят слънчеви очила

Цветът на рамката на слънчевите очила няма значение, важна е формата. Не съвсем. Скорошно проучване установи, че правилният нюанс може да направи лицето ви по-симетрично и дори да ви накара да изглеждате по-привлекателни.

Формата на рамката е едно от най-важните неща при избора на очила, но трябва да обърнете внимание и на цвета им.  Една от най-известните гримьорки в света Боби Браун споделя своите съвети.

Универсални цветове – черно и черупка на костенурка

"Да си изберете цвят на слънчевите очила е сякаш си избирате грим. Препоръчвам ви да притежавате черни или "черупка на костенурка" – те обикновено изглеждат добре върху всички лица. Комбинирайте ги с ярко червило, малко руж и ще изглеждате прекрасно."

Смели цветове

"Също така харесвам слънчевите очила в ярки цветове, които са съчетани с телесно червило или гланц за устни, така че да не се предозира с цвета.

Неутрално

"Телесният цвят е класически и същевременно модерен. Той отива на почти всеки нюанс на кожата. Може да изберете и очила с черна рамка, които от вътрешната страна са в неутрален цвят – бяло, бежово. Те ще озарят лицето ви."

Що се отнася до формата на рамката:

За лице със сърцевидна форма се препоръчва модел, който да привлича внимание към долната част на лицето. Трябват ви очила, които добавят широчина към долната половина от лицето, така че модерните големи модели ще ви паснат чудесно. Можете да си позволите и модел със заоблени ъгли, които омекотяват по-широката горна част на лицето.

Научете какви слънчеви очила са подходящи според формата на лицето ви тук.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама