Как да подчертаем усмивката си в три стъпки


Как да подчертаем усмивката си в три стъпки
Снимка: iStock/Guliver

Искате да имате страхотни устни и очарователна усмивка? Тогава следвайте тези правила!

1. Изберете подходящия нюанс

Бихме ви посъветвали да подберете два цвята. Поставете пред устните си избраните цветове един след друг, така че да можете да уловите разликата в огледалото. Този похват демонстрира как цветът би паснал на тена, очите и косата ви.

2. Очертайте контура

Изберете съответстващия цвят молив за устни. Очертайте центъра на устните, след което свържете с ъглите. Омекотете линията, като прелеете с помощта на четка. По този начин ще предотвратите разливането на червилото по фините линии на устните, както и ще придадете по-дълготраен ефект на червилото си.

3. Нанесете цвета

Поставяйте червилото от външния ъгъл в посока V-образната дъга на устните. Така ще създадете естествена линия и обемна форма. Разнесете добре върху устните, за да хармонизирате резултата.

НАПРАВЕТЕ СИ САМИ: ДОМАШЕН БАЛСАМ ЗА УСТНИ

И не забравяйте да се грижите за устните си

За да се радваме на гладки и изкусителни устни е добре да не забравяме и ежедневната грижа за тях. Ексфолиантът за устни ще отстрани мъртвите клетки, ще изглади текстурата им и ще ги превърне в перфектна основа за грима. Използването на балсам преди лягане ще подхрани устните през нощта, а на сутринта кожата ще бъде успокоена и възстановена – готова за нов елегантен, интригуващ или предизвикателен цвят!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама