Как да се боядисаме сами (ВИДЕО)


Как да се боядисаме сами (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

Заради извънредното положение в страната, което ще продължи до 13 май 2020, голяма част от фризьорските салони са затворени. Което означава, че няма как да получите професионална грижа за косата си. A корените ви вече са прекалено израснали, не може да понасяте белите косми или пък просто имате нужда от промяна... Няма нужда да чакате до средата на май, за да се погрижите за външния си вид. Можете да го направите сами вкъщи.

Купете си боя за коса в желания цвят (тук може да поръчате професионална боя) и действайте. Преди това, ако за първи път се боядисвате сами, ви съветваме да изгледате следващите видеа. Обяснено е стъпка по стъпка как се прави, за да получите перфектен резултат в домашни условия.

Първият видео урок е от актрисата Тери Хачър, позната като Сюзън Майър от хитовия сериал "Отчаяни съпруги". Наскоро 55-годишната звезда сподели кратко клипче в Instagram, в което обяснава, че от години се боядисва сама (макар че има милиони долари бел.р), а също така демонстрира как го прави в собствената си баня.

Във втория видео урок ще видите как лесно да боядисате дълга коса:

 

Ако искате нещо малко по-сложно, ето как да си направите сами модерния балеаж:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама