Как да си направим високи скули (видео)


Как да си направим високи скули (видео)

Всяка жена иска да изглежда безупречно, когато излиза навън, приличайки на звездните кино икони. Една обща забележима черта между световноизвестните актриси са техните високи скули.

Тайната на изящните им скули обаче се крие в екипа от гримьори, които съумяват да пресъздадат този изтънчен детайл от лицето им. Е, сега имаме добра новина. Не е задължително да пръскате купища пари за професионален гримьор, защото и сами можете да си направите високите скули само с няколко трика. Ето и как:

Грим

Преди да нанесете контурен руж, използвайте фон дьо тен, за да изпъкват щрихите на ружа. Много козметични фирми предлагат ружа в два цвята, като най-добрият избор, който може да направите, е да си изберете такъв с бронзов ефект.

Нанасяне

Нанесете тъмен щрих от ружа в средата на бузите, като не стигайте до ушите. Върху най-изпъкналата част нанесете по-интензивен щрих. Олекотете наситеността на ружа, като на места отнемете от цвета с по-светлия тон от палитрата на ружа.

Четки

Използвайте за по-тъмната гама на ружа кръгла и дебела четка. За по-лекия нюанс използвайте по-малка и отново кръгла четка. Използвайте четки с естествен косъм, тъй като те най-правилно разпределят по лицето ви частиците на ружа.

Ефект

Целта на този вид грим е да ви помогне да изваете контурите на лицето ви. В центъра на бузите цветът трябва да е по-наситен, а в останалата част по-пастелен. Ще забележите, че след нанасяне на грима, скулите ви ще бъдат високи и ще придадат един завършен и изтънчен вид на лицето ви.

Ето и един видео урок:

Източник: ehow.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама