Какво се случва, когато изкуството срещне козметиката по Коледа?


Какво се случва, когато изкуството срещне козметиката по Коледа?
Снимка: Kiehl's

Не може да се отрече, че Ню Йорк блести през празничния сезон като истинска коледна звезда. Парковете се превръщат в  коледни селца, забележителни атракции приласкават от всички витрини, а оживените улици са окъпани с мигащи светлинки. Коледа в „Голямата ябълка” е просто вълшебна, а най-хубавата новина е, че можете да се докоснете до нея дори от комфорта на собствения си дом! Как?

Нюйоркската марка натурална козметика за лице Kiehl’s представя разширена колекция от най-обичаните си продукти за грижа за кожата в лимитирани празнични опаковки със забавен дизайн, създадени в сътрудничество с художничката Мерилу Фор. За илюстрациите тази година Фор улавя несравнимата енергия на Ню Йорк и превръща емблематичния квартал East Village във вълшебна страна на мечтите, изпълнена с разнообразни и уникални герои, споделящи празничната тържественост. А ето и на кои красиво изрисувани продукти може да разчитате за блясъка и здравината на вашата кожа:

Kiehl’s Iconic Skincare Set, 245 лв

Този прекрасен комплект включва 12 емблематични и обичани формули за устойчива кожа на Kiehl’s. Поглезете себе си или зарадвайте близките си с него. Подобрете цвета с коректора им за тъмни петна или се отпуснете с тяхното подхранващо нощно масло за лице. Колекцията включва разнообразие от изпитани и истински формули за справяне с всички притеснения относно вашата кожа, която заслужава само най-доброто.

Ultra Facial Cream, 61 лв

Празничният сезон не е пълен без най-продавания номер едно крем за лице на Kiehl’s –сега украсен с причудливи герои и празнични изображения! В стила на Kiehl’s тази уникално лека и подхранваща формула е ултратествана и доказано осигурява трайна 24-часова хидратация, дори и в най-екстремните условия.

Midnight Recovery Concentrate, 135 лв

С формула с дестилирани растителни продукти и блажени етерични масла нашето най-високо оценявано масло за лице помага за възстановяване на кожата за една нощ, за да се събудите с видимо гладка и хидратирана кожа. Тази прелестна илюстрация е личен фаворит на художничката Мерилу Фор!

Super Multi-Corrective Cream, 135 лв

Подарете видимо по-млада кожа с #1 грижа против стареене на кожата на Kiehl’s. Този луксозен крем с копринена текстура помага за намаляване на седем видими признака на стареене наведнъж.

Clearly Corrective Dark Spot Solution, 147 лв

Бъдете блестящи за празниците с продавания в цял свят номер едно серум на Kiehl’s, който видимо намалява тъмните петна и обезцветяването. Обогатен с витамин C и екстракти от бяла бреза и божур, този серум помага за изчистване и озаряване на всички типове кожа за по-равномерен тен и сияен вид.

Calendula Herbal-Extract Toner, 74 лв

Поддържайте кожата си свежа за празниците с тази класика от невен! Тази формула на тоник без алкохол съдържа ръчно подбрани венчелистчета от невен и страхотен екстракт от корен от репей за нежно почистване и подмладяване на всички типове кожа.

Този празничен сезон Kiehl’s остава ангажиран с инициативите си "Future Made Better" ("По-добро бъдеще") с фокус върху създаването на по-устойчиви опаковки. За първи път основните продукти за грижа за тялото Ultimate Strength Hand Salve и култовият любим Crème de Corps ще се предлагат в нови опаковки – флакони със съдържание на хартия, сертифицирана по FSC, за значително намаляване на необходимото количество пластмаса.

Този сезон Kiehl's предлага и лимитирани празнични пакети, с които да зарадвате близките си, които харесват качествена и натурална козметика.

* Nighttime Hydration Essentials, 153 лв

Празничен подаръчен комплект за ритуал за грижа за кожата през нощта. Възстановяващи основни продукти, включващ обичайни размери на луксозното нощно масло за лице, подхранваща терапия за очи с авокадо и лосион за тяло.

* Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Beginners, 79 лв

Комплект, съдържащ всичко необходимо за цялостен ритуал за грижа за кожата. Идеалният подарък за хидратиране на кожата както през деня, така и през нощта.

* Nourishing Hand Care Trio, 69 лв

Колекция от три ароматни крема за ръце, които оставят сухите ръце меки и овлажнени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама