Кейт Мос: Обичам естествената визия


Кейт Мос: Обичам естествената визия

Кейт Мос е модна икона за милиони жени по света, но въпреки това досега тя не е споделяла малките си тайни, с които поддържа страхотната си визия. Ето и сензационните й разкрития пред сп. InStyle.

Супермоделът предпочита да не носи грим в свободното си време, тъй като работата й е свързана с визията й и й се налага по време на снимки да бъде силно гримирана. Но споделя, че никога не излиза в ежедневието си, без да си сложи очна линия и спирала. За сенките тя казва: "Черният грим трябва да бъде толкова, колкото е достатъчно за постигането на ефект опушени очи".

"Избирам да се гримирам по-семпло, като преценявам колко грим да използвам в зависимост от това къде и с кого излизам. Харесвам бежовите гами и ярките розови червила", разкрива още тя. Кейт Мос добавя, че най-ценният трик, който използва, докато се гримира, е да си извива миглите преди да си сложи спирала.

Моделът споделя, че отделя и изключително много време да се грижи за кожата си, използвайки добър овлажнител за тяло и слънцезащитни кремове.

Изключително привлекателната и стройна, Кейт Мос разкрива също, че едно от любимите й занимания е да готви в кухнята със семейството си.

"Обичам да готвя, особено когато имам време да развихря въображението си и да приготвя нещо с много любов на любимите ми хора", споделя Мос и добавя: "Аз съм най-щастлива, когато прекарвам времето си със съпруга ми и с дъщеричката ми. Семейството ми и любовта са най-важни за мен".

Снимка: Splashnews/Guliver

Източник: dailymail.co.uk

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама