Любима бохо визия в града


Любима бохо визия в града
Снимка: UNOde50

Лято е! Топло, вълнуващо, страстно…Време е за свобода, красота и цвят. Време за експерименти! А какви по-успешни освен тези с визията ни.

От къде да започнем - от бижутата!

Бохо стилът е вдъхновен от свободния дух, креативния ум и желанието за индивидуализъм. Това е вдъхновението над следващите стайлинг предложения, които обещават да не останете незабелязани в жарките летни дни.

От UNOde50, испанският посланик на красиви бижута, ни съветват - комбинирайте дължини, съчетавайте цветове и различни на текстура материали- сребро с кожа, злато с кристали, играйте със слоевете.

В новата колекция Instinct може да откриете толкова много и различни модели, които ще ви вдъхновят да съчетаете дори скъсани дънки, бял тшърт и колие с искрящи кристали Swarowski.

Вдъхновението зад колекцията е НАШИЯТ ИНСТИНКТ - верният ни съветник, който живее рамо до рамо в хармония с нашето съзнание. НАШИЯТ ИНСТИНКТ показва кои сме без филтри и ни дава да разберем, че ако се вслушаме в него, решенията ни ще са правилни, рисковете минимални, а споровете безсмислени. И има само едно истинско нещо - да бъдем себе си.

Открийте новата колекция на един клик разстояние - silvercourt.bg.

Или във физическите магазини на SiLVER COURT & бутик UNOde50.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама