LUXE: луксозна серия декоративна козметика


LUXE: луксозна серия декоративна козметика

Козметичният гигант Avon представя LUXE – нова луксозна колекция декоративна козметика. Продуктите от висококачествената серия съдържат скъпоценни съставки като прах от черни диаманти, екстракт от бели сапфири и екзотична орхидея.

LUXE предлага бляскава визия на елегантните, независимите и модерни жени с вкус и възможности.

Колекцията беше представена официално в рамките на специално събитие. „За една жена е важно да се чувства уникална, зашеметяваща и бляскава. LUXE дава точно това усещане. Продуктите от серията правят кожата ми като коприна и връщат диамантения блясък на очите ми,” каза Яна Маринова, водещ на събитието.

Луксозната декоративна козметика включва: сенки за очи, очна линия, спирала, пудра, фон дьо тен, гланц за устни и червило. Продуктите се предлагат в красиви златисти опаковки и са особено подходящи за подарък.

Сенките за очи с екстракт от екзотична орхидея за най-мекото и гладко усещане по клепачите обединяват в една опаковка дневни и вечерни нюанси. Очната линия очертава очите със съблазнителен наситен цвят, а спиралата с прах от черни диаманти прави погледа изкусителен и завладяващ. Подхранващата формула на фон дьо тена с екстракт от бели сапфири кара кожата да се чувства лека и копринено гладка, прави я сияйна и я предпазва с SPF 20. Пудрата завършва триумфа на съвършенството с луксозен матиращ ефект. Скъпоценният цвят за устните, поглезени с LUXE, се постига с гланца за устни, който придава бляскав цвят от ново измерение и ги превръща в най-ценния аксесоар за всяка изискана дама. А луксозната формула на червилото осигурява хармония от божествена мекота, подхранване и кремообразен цвят за устните.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама