MM.clinic задава нови и все по-високи стандарти за качество и красота - отваря сърцето си към качественото изкуство


MM.clinic задава нови и все по-високи стандарти за качество и красота - отваря сърцето си към качественото изкуство
Снимка: ПР

Огромен успех пожъна танцово-поетичният концерт „Там, където не сме“ – първият проект на новата организация за култура и достъпно изкуство Sofia Art Institute. MM.clinic е един от партньорите, решително застанал зад проекта.

Красотата се случва, когато обменяме идеи и осъществяваме симбиозата между хора и компании - между организации, които споделят общи ценности за развитие и по-добра перспектива.

Такава магия се случи между Sofia Art Institute и MM.clinic, които преплетоха идеи и създадоха ново успешно партньорство чрез танцово-поетичния концерт по стихове на Георги Господинов „Там, където не сме“, в който участваха актрисата Дария Симеонова, пианистката Венета Нейнска и балетистите Виктория Петрова и Васил Дипчиков.

Зад тази вълнуваща и силна инициатива застана уверено MM.clinic, един от важните ѝ партньори и ревностен пазител на красотата. Стартирала своята дейност през януари 2018 г., MM.clinic осигурява квалифицирана медицинска помощ за кожните проблеми, както и предлага желани естетични процедури. Следвайки новите стандарти на съвременното общество по отношението на външното излъчване и визията на модерния човек, ММ.clinic включва в портфолиото си широка гама клинична и естетична дерматология и дерматохирургия.

Водеща фигура във великолепния спектакъл „Там, където не сме“, пианист от висок ранг и един от създателите на Sofia Art Institute е Венета Нейнска. Във връзка със свой дерматологичен проблем тя се довери на MM.clinic и сподели своето позитивно преживяване от опита си с тях:

„От години се боря с упорита розацея, която ми създава сериозен дискомфорт не само в ежедневието, но и по време на професионалните ми ангажименти като музикант — концерти, фотосесии и интервюта. Щастлива съм, че попаднах на д-р Михова и MM.clinic, които предложиха едно работещо и напълно безболезнено решение на моя козметичен проблем — лазер, с който се премахват дефектите по кожата, причинени от розацея. Още след първата процедура се вижда незабавно подобрение, а внимателното и високо професионално отношение на д-р Михова ми създаде пълен комфорт и спокойствие. Препоръчвам MM.clinic горещо!“.

Какво всъщност е розацеята? MM.clinic споделят своето експертно мнение:

„Розацеята е хронично кожно заболявания, което се характеризира с т.нар. „флъшове“ (внезапно зачервяване на лицето, придружено с чувство на затопляне), поруменяване на кожата на лицето с поява на малки разширени съдове. В по-тежките случаи се наблюдават папули, пустули, възможно е да бъдат засегнати и очите. Ефективен и безопасен начин за повлияване на симптомите на заболяването е терапията с 1064 Nd: YAG лазер. Необходими са от 3 до 6 процедури през 4-6 седмици, за да бъдат постигнати оптимални резултати.

Какво още може да се постигне с лазерно лечение?

Резултатите от лазерното лечение могат да бъдат изключително позитивни, видими в много аспекти. Едни от най-предпочитаните процедури са т.нар. Smooth Eyes - за неоперативна блефаропластика и стягане на кожата на клепачите чрез Fotona ®; също така Liplase - за уплътняване на устните без инжектиране на филъри и постигане на пухкави и красиви устни; Night lase - за терапия на хъркането, както и иновативната лазерна процедура за неинвазивен FaceLift, извършвана с Fotona4D®.

Повече за уменията и качеството на MM.clinic, както и за процедурите, които предлага екипът можете да научите тук: mm.clinic.

Информация за Sofia Art Institute ще намерите тук: sofiaartinstitute.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама