Направи си сама: коледен маникюр


Направи си сама: коледен маникюр

Коледа наближава и ние продължаваме с пълна сила да се подготвяме за този прекрасен семеен празник. След като вече ви показахме как може сами да си направите коледна украса от портокали и оригинални коледни елхи, е време да се погрижим и за самите себе си.

За да имаме още по-чудесно коледно настроение, ви предлагаме да си направите ефектен коледен маникюр. Подбрали сме няколко идеи, които може да осъществите, за да може ноктите ви да "крещят": "Идва Коледа!".

Коледна елха

Лакирайте първо с бял лак, след което нанесете няколко слоя блестящ син лак. Оставете да изсъхне малко и е време да творите. Вземете тънка четчица или клечка и нарисувайте коледната елха.

 

Сладък Дядо Коледа

Дори да не вярвате в Дядо Коледа, той все още е един от най-обичаните образи, които свързваме с наближаващия празник. Ето как може да си направите и страхотен маникюр със симпатичния старец. И един съвет от нас - по-добре е да изрисувате само един нокът, като акцент, а не всичките.

 

Хо-хо-хо с елена Рудолф

Ако сте фенове на сладкия елен Рудолф с червения нос, може да си го нарисувате и върху ноктите. Ето как:

 

Валящ сняг и елхичка

Нещо малко по-трудно, за което ще трябва да сте много търпеливи и да отдели повече време и старание, но пък изглежда доста ефектно.

 

Коледни подаръчета

И като за край сме ви подготвили прекрасен маникюр, украсен с подаръци. Какво ли ще получите тази година?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама