Направи си сама: маникюр с вестник


Направи си сама: маникюр с вестник

Искате ли нещо интересно върху ноктите си? Нещо, което се прави изключително лесно, но е много ефектно? Ако, да, ви предлагаме да си направите страхотен маникюр с вестници. Хубавото е, че вие сами може да решите какво да пише на ноктите ви и по този начин да отпечатате някое готино послание.

Имате нужда от: лак за нокти (по-светъл цвят), топ лак, вестник, етилов спирт 70% (може да използвате също водка или ракия), ножица и чаша/купичка.

Начин на правене:

Лакирайте ноктите си в избрания цвят и изчакайте да изсъхнат добре. Изрежете от вестника парчета, които искате да отпечатате върху маникюра. В чашка/купичка сипете спирт/алкохол, потопете пръста си за малко, след което залепете парчето от вестника върху нокътя.

Притиснете добре, изчакайте около 20-30 секунди и го махнете. По същия начин направете и с останалите нокти. Може и само част от нокътя, тип френски маникюр. Накрая лакирайте с топ лак, за да се запази за по-дълго време вашето вестникарско произведение.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама