Nivea CELLular Anti-Age - нова ефикасна серия против бръчки


Nivea CELLular Anti-Age - нова ефикасна серия против бръчки

Вчера в "Склада“ Nivea представи новата серия против бръчки CELLular Anti-Age, която помага на жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия възможен начин.

Серията подмладява самите клетки на кожата с уникален активен коктейл от високо ефективни съставки – екстракт от магнолия, късоверижна хиалуронова киселина и креатин. Формулата стимулира обновяването на клетките, които да се борят със следите на времето и подмладява кожата.

На база на 100 годишен опит в проучвания и грижа за кожата, серията Nivea CELLular Anti-Age против бръчки е внимателно разработена, за да задоволи нуждите на взискателните жени, които искат да изглеждат по най-добрия възможен начин. Иновативната формула против стареене стимулира активността на клетките и процесите на възстановяване в тях, като научава старите клетките да се държат като по-млади. Формулата с активни съставки прави кожата по-здрава и еластична, което кара жените да изглеждат и да се чувстват чудесно. SPF15 и UVA система защитава кожата от вредните слънчеви лъчи, преждевременното стареене и предотвратява появата на старчески петна, докато приятният аромат и текстура правят употребата на продуктите от тази серия истинско удоволствие.

Серията Nivea CELLular Anti-Age включва три продукта: дневен, нощен и околоочен крем. При редовна употреба на дневния крем, формулата намалява бръчките, прави кожата по-здрава и стимулира естествените обновителни процеси на кожата. Със SPF 15 и защита от UV лъчи.

В нощния крем, грижовната формула с екстракт от магнолия, хиалуронова киселина и креатин, поддържа регенерацията на кожата през нощта, за да намали бръчките, укрепва кожата и обновяването ѝ. Богата формула бързо се абсорбира от кожата и нежно се топи, оставяйки неустоимо чувство за комфорт и ефикасност.

Леката формула на околоочния крем с екстракт от магнолия, хиалуронова киселина и креатин е специално разработена за деликатна кожа около очите. Хидратира дори и чувствителна кожа, изравнява фините линии около очите и оставя кожата моментално освежена.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама