Нова технология заличава бръчките


Нова технология заличава бръчките

След двадесет и пет годишна възраст, когато младата и жизнена кожа започне постепенно да прави път на по-набръчканата и отпусната кожа, всяка жена - дори и най-непретенциозната осъзнава, че е настъпил неизбежният, но напълно естествен процес на стареене. Появата на първите видими бръчки може да помрачи настроението на всяка една от нас, независимо колко суетна е тя.

В опитите си да спре този коварен процес, всяка жена е готова да се подложи на множество болезнени, скъпи, а понякога и напълно безрезултатни процедури. Затова големите, водещи, международни компании, една от които е и Silk'n, правят множество разработки в областта на грижата за кожата и красотата, като целта е да се избегнат скъпите и болезнени процедури, а дамите да могат да се погрижат за безупречния си външен вид и в домашни условия. С времето двата важни градивни елемента на кожата ни – еластин и колаген намаляват и постепенно се разрушават, което от своя страна води до образуването на бръчки, линии и пигментни петна.

За да избегнат скъпите и опасни хирургични интервенции, учените от Silk’n създадоха революционна технология, която трансформира кожата отвътре като възстановява собствените й колагенови и еластинови фибри, стяга я в дълбочина, подобрява еластичността й,като така се избягва всякаква хирургична интервенция с технология наречена - Silk’n FaceTite .

Никога досега не е било възможно да обновите кожата си по този начин в домашни условия!. Silk’n FaceTite прави това възможно сновата си подмладяваща формула, която действа отвътре навън.

Повече можете да прочетете тук.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама