Новата колекция бои за коса на Moroccanoil - наситени цветове и подхранване


Новата колекция бои за коса на Moroccanoil  - наситени цветове и подхранване
Снимка: Moroccanoil България

Moroccanoil, лидерът в областта на обогатената с масла козметика представи на цветно събитие в София новата линия професионални бои за коса от бранда.

Глобалният Moroccanoil Color Ambassador Гарет Уилямс демонстрира последните тенденции в техниките за боядисване, а бляскавите визии на моделите на подиума подкрепиха заявката за перфектни цветни резултати с Moroccanoil Color Collection.

ВИЖТЕ ТУК ОЩЕ СНИМКИ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО

Новата професионална линия бои за коса от Moroccanoil осигурява дълготрайни резултати и интензивен блясък, като същевременно защитава косата по време на процеса на боядисване. Тайната на тази внимателно обмислена и изпипана до съвършенство цветна колекция, състояща се от перманентни, полуперманентни бои за коса и изсветлители, се корени в комбинацията от ProArginine + ArganID™ технология + ниско съдържание на амоняк. Те допринасят за постигане на многоизмерен, сияен цвят и интензивен блясък. Косата мигновено става по-управляема, с над 9 седмици интензивен цвят, като след посещение в салона.

Брандът Moroccanoil е изграден върху върху иновации, започвайки с революционният продукт Moroccanoil Treatment, който накара целия свят да говори за аргановото масло и създаде категорията за грижа за косата, обогатена с масла. Този новаторски продукт постави началото на обширна линия от първокласни продукти за грижа за косата, обогатени с масло, за да отговори на нуждите на всички типове коса. Всички тези продукти са наситени с подхранващо, богато на антиоксиданти арганово олио за коса, която изглежда и се чувства здрава, блестяща и изпълнена с живот.

Същият иновативен дух е в основата на новата колекция професионална боя за коса Moroccanoil, която включва нашата патентована система ProArginine + ArganID™ – революционна технология, която дава красиви резултати, като същевременно се грижи за косата и я укрепва. Открийте пълното портфолио от перманентни и полуперманентни бои и изсветляващи продукти за коса, специално разработени за съвременните колористи, търсещи надеждни резултати, които осигуряват жив, дълготраен цвят на косата с интензивен блясък, като същевременно я предпазват.

Color Rhapsody Permanent Cream Color

Част от колекцията представя Color Rhapsody Permanent Cream Color – едно от многото цветни предложения, които марката пуска, за да направи изживяването в салона още по-приятно. Специално за всички, които искат да постигнат жизнени, интензивни, естествени и модерни тонове и пълно покритие на белите коси.

Color Calypso Demi-Permanent Cream Color

Color Calypso Demi-Permanent Cream Color е идеалния избор за тези, които обичат да сменят цвета на косата си, да освежават сегашния си цвят или просто да експериментират. Линията включва лесни за използване формули с ниска ангажираност, които позволяват множество тонални посоки и техники, като балеаж и кичури. Освен това, разполага със системата ProArginine + ArganID® на Moroccanoil – революционна технология, която осигурява изключителна защита по време на процеса на боядисване.

За блондинките – Blonde Voyage Lighteners

Blonde Voyage са предназначени да защитават и подхранват косата, като същевременно осигуряват контролирано и надеждно изсветляване за постигане на идеалното русо на всеки клиент. Създадени със системата BondCare + ArganID®, които помага да се поддържа целостта на косата по време на процеса на изсветляване, защитава връзките на косата, намалява щетите и накъсването, а аргановото масло, богато на антиоксиданти, прониква дълбоко в косата за допълнителен блясък.

Color Infusion Pure Color Mixers са чисти пигменти, които могат да се смесват с продуктите

Moroccanoil Color Rhapsody Permanent Color или Color Calypso Demi-Permanent Color за постигане на пастелни тонове, както и за подбряване или неутрализиране на топли и студени тонове. Подходящи са за всеки, който търси наистина жив или персонализиран цветови резултат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама
Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама