Обсебено момиче изглежда като аниме кукла (видео)


Обсебено момиче изглежда като аниме кукла (видео)

Много млади момичета се стремят да изглеждат точно като любимaта си кукла Барби. Но 20-годишната Кейти Лорънс живее всеки ден като човек-кукла, отделяйки по три часа на ден в усъвършенстване на външния си вид.

Младото момиче от Лондон, което се облича в рокли в пастелни цветове, признава, че е обсебена от идеята да прилича на аниме кукла.

Студентката по изкуство прекарва часове, изучавайки японската култура и видео игри, от които се е вдъхновила за вида си.

Кейти обикаля лондонските магазини в търсене на подходящи дрехи, които носи в ежедневието. Тя ги комбинира с екстравагантен грим, за да постигне желаната кукленска визия.

"Когато ходя по улицата, облечена по този начин, хората постоянно се обръщат след мен – някои дори искат да се снимат с мен", споделя Лорънс за интересното си хоби.

"Обичам широко отворените очи, които имат анимационните герои. Прекарвам часове, поставяйки кръгли лещи и два комплекта изкуствени мигли, за да получа този поглед. Но за мен е важно да имам собствена индивидуалност , затова си поставих пиърсинги. Един ден бих искала да се подложа на пластична операция, за да си направя и елфски уши“.

Без грим

Кейти споделя, че по-голяма част от парите, които изкарва като модел, ги дава за гримове, което е напълно разбираемо.

"Харча повече от 200 паунда на месец за гримове, но за мен те са изключително важни. Имам хиляди продукта и използвам едновременно два фон дю тена, за да изглежда лицето ми по този начин."

За да постигне този кукленски вид, тя отделя по три часа на ден, но споделя, че няма нищо против. "Нямаше да съм аз без моя грим.“

"Обличането по този начин ме прави щастлива и не бих го променила заради никого. Дори да отивам само да близкия магазин, винаги нося нещо пищно – просто съм такава."

Кейти смята, че много хора се ограничават и не могат да покажат истинското си аз. "Не мисля, че достатъчно млади хора експериментират със стила си, затова се надявам, че мога да бъда вдъхновение за тях."

 Доста интересно занимание има това момиче, но пък всеки е свободен да решава какво да прави с живота си и как иска да изглежда.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама