Rowenta превръща шест момичета в бляскави модели от световна класа


Rowenta превръща шест момичета в бляскави модели от световна класа

Световната марка, посветена на персоналната грижа Rowenta, ще даде възможност на 6 обикновени момичета да сбъднат своята мечта и да бъдат част от превръщането на София в модна столица на тенденциите в прическите от световна класа. Момичетата ще получат уникалния шанс да станат лица на световната марка и да се превъплътят в икони на световните модни столици. Те ще бъдат избрани с помощта на един от най-популярните български коафьори - Жоро Петков, който ще се погрижи за тяхното цялостно преобразяване.

Романтична и замечтана в Париж, дръзка и освободена в Ню Йорк, аристократична в Лондон, бохемски настроена в Амстердам, бляскава и стилна в Милано и елегантна в Москва. Всяка жена обича да пътува и да изследва нови светове, но най-важното за нея е да бъде интересна и привлекателна за околните, независимо къде се намира. Rowenta ще даде този шанс на своите избраници с помощта на най-големите професионалисти в модния бизнес в България. Момичетата ще бъдат преобразени с актуални прически и цялостен стайлинг от световна класа, пресъздавайки вълнуващия стил, екзотичния дух и емблематичното настроение на световните модни столици.

За да намерят момичетата на Rowenta, обучени екипи ще обикалят оживените улици в София между 11 и 14 септември, като дадат възможност на всички желаещи да получат шанса да влязат в звездната шестица. 6-те късметлийки ще бъдат избрани от топкоафьора Жоро Петков и неговия звезден екип от стилисти, гримьори и фотографи. Те ще преобразят до неузнаваемост момичетата на Rowenta, ще ги заснемат в професионална фотосесия за най-известните модни списания в България и ще им предоставят възможността да дефилират на бляскав моден подиум под светлините на прожекторите. Всички „бъдещи модели от световна класа“ могат да следят Facebook страницата на Rowenta, на която ще бъде обявен графика на екипите и местата, на които те ще очакват усмихнатите момичета между 11 и 14 септември 2014 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама