С италиански привкус: Грим в цвят марсала


С италиански привкус: Грим в цвят марсала

Както се казва, нова година – нов цвят. Институтът Pantone отново не пропусна да определи нюанс, който с гордост ще се окичи с престижната титла "Цвят на 2015”. В тазгодишната надпревара победителят носи непретенциозното име "марсала”.

За разлика от предшественика си "искрящата орхидея”, настоящият цвят, вдъхновен от сицилианското вино, може да намери своето местенце както в гардероба ни, така и в козметичните чантички. Всъщност, този топъл винен нюанс до болка напомня модата от началото на 90-те години. Поредното доказателство, че всичко ново е добре забравено старо. Ако пък вече се чудите как да вмъкнете "марсала” в ежедневния си грим, ето нашите 4 опияняващи предложения:

Върху устните

Това несъмнено ще е мястото, което най-често ще се докосва до багрите на сицилианското вино. Новите колекции на модните гиганти вече разполагат с достатъчен набор от продукти в тази гама. Няма да сбъркате, ако заложите на матовите червила, които се котират по-добре този сезон.

Върху скулите

Ружовете в този оттенък съвсем не са новост, за разлика от името "марсала”. Те изглеждат повече от прекрасно върху дамите с топъл подтон на кожата.

Върху ноктите

Нима сте си мислили, че ще пропуснем класиката в жанра?

Върху клепачите

Разбира се, цветът предлага достатъчно различни нюанси, които спокойно можем да носим в ежедневието си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама