С тези 6 съвета гърдите ти ще изглеждат по-големи


С тези 6 съвета гърдите ти ще изглеждат по-големи
Снимка: iStock/Guliver

Няма нищо по-красиво от добре оформена женска фигура. И докато можем да контролираме начина, по който изглеждат бедрата и дупето ни с помощта на упражнения и диети, то ако искате красиви гърди, нещата не стоят по същия начин. Тук по-голяма роля има природата, но това съвсем не значи, че нямаме думата. И не става въпрос за прибягване към пластична хирургия. Ето 6 неща, които да направите, ако искате гърдите ви да изглеждат по-големи и стегнати.

1. Тренирайте гръдната си част

Гръдната тъкан няма да се увеличи от вашите тренировки, но ако това, което искате, е по-голям гръден кош, можете да изградите мускулната стена, за да създадете илюзията за по-голям бюст. Следващия път, когато посетите фитнес залата, отделете време за лицеви опори. Работете върху гръдните мускули, за да направите гърдите си по-големи. Те са много ефективни, защото активират няколко области на гръдния кош, всичко това с едно движение, като същевременно поддържат пълната ви телесна маса. Гръден "флайс" е друго важно упражнение, което да опитате. Седнете на една пейка в наклонено положение с краката на земята. Разтегнете ръцете си настрани, докато държите гири - достатъчно тежки, за да не можете да завършите повече от 15 повторения на една серия.

2. Правете секс или мастурбирайте

Вибраторът не само ще подобри оргазмите ви, но и гърдите ви. Ако действате самостоятелно или имате партньор, с когото редовно правите секс, то вие временно ще уголемите гърдите си. Възбудата неизбежно засилва сърдечния ритъм, което увеличава притока на кръв към различни части на тялото. Всякакъв вид възбуда изпомпва кръвта на гърдите, което може да ги накара да изглеждат по-пълни и по-големи - и да, това включва мастурбация. Ефектът е само кратък и временен, а резултатите могат да се различават по размер. Не очаквайте прекалено голяма промяна! След като се успокоите, това ще се случи и с гърдите ви.

3. Хранете се с фитоестрогенни храни

Експерти твърдят, че има храни, които могат да допринесат за увеличаване на размера на гърдите. Когато преминават през пубертета, жените усещат нивото на естроген, което води до растеж на бюста. Докато бавно излизате от пубертета, същото се наблюдава и с естрогенните нива, които намаляват в организма ви, оставяйки гърдите в същия относителен размер. Ето я и връзката между храненето и големината на гърдите: Това, което заключаваме е, че естрогенът ще увеличи размера на гърдите, така че храни, които съдържат много естроген, могат да навлизат в тялото ни и да увеличат големината на гърдите. Менюто от храни, съдържащи фитоестроген, включва тофу, едамаме, ленено семе и соеви зърна. Моркови, цвекло и сладкиши също работят, но само ако ги консумирате умерено, тъй като има проучвания, които говорят за възможни странични ефекти от консумацията на твърде много фитоестроген.

4. Хормонални колебания

Както споменахме, повишеният естроген в организма може да увеличи размера на чашката ви, а нищо не повишава естрогените ви по-добре от бременността. Една от ползите от бременността е по-големите гърди, тъй като естрогенът може да стимулира млечните жлези и каналите да растат. Естрогенът не е единственият хормон, присъстващ по време на бременност, който играе роля. Прогестеронът и пролактинът също помагат. Хапчетата за контрол на раждаемостта и други средства за контрацепция също могат да помогнат поради допълнителните хормони като естроген и прогестерон.

5. Трябва да имате добра стойка

Това е очевиден плюс. Добрата поза може да накара вашите гърди да изглеждат по-големи и по-оформени. Ако централната част на тялото ви, както и гръбните ви мускули са силни, тогава всичко си идва на мястото: гърбът ви е добре изправен, така че няма по-слаб тласък, а раменете ви не се изгърбват, а вместо това са изпънати назад. Това ще накара гърдите ви да изглеждат по-големи, тъй като те ще бъдат изпъчени напред, вместо да се свиват навътре.

6. Носете правилния сутиен

Често неправилно подбраните сутиени могат да накарат гърдите да изглеждат по-малки, да ги сплескат или да променят формата им. Затова е добре да внимавате много при избора на сутиен. Избирайте висококачествени материи, които няма да се раздърпат и отпуснат при пране, а ако имате нужда от помощ при избора на размер, консултирайте се със специалист. Така не само ще накарате гърдите си да изглеждат по-големи и красиви, но и ще се погрижите за тях като им осигурите правилната грижа, която ще ги предпази от увисване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама