С тези подаръци ще зарадвате всяка жена за Коледа


С тези подаръци ще зарадвате всяка жена за Коледа
Снимка: iStock

Коледа вече чука на вратата, затова е добре да помислите как искате да зарадвате важните хора в живота си. Разбира се, всички искаме нашите баби, майки, сестри и приятелки да са очаровани от това, което намерят под елхата. Но какво да бъде то? С технологиите, които напредват почти всяка минута, опциите за подаръци на любимите жени са толкова обширни и иновативни, че тиганите и козметичните комплекти изглеждат демоде! Днес ще ви дадем няколко готини идеи за подаръци на любимите жени.

1. Електрическа четка за коса

Четките сешоар са особено нашумели последно време – освен, че спестяват време, те са и адски практични. Една електрическа четка ще изсуши косата ви за нула време, но едновременно с това ще я оформи, така че да избегнете стилизирането след това.

2. Устройство за почистване на лице

"Power" почистването стана особено популярно през последните години, благодарение на социалните мрежи. Малките смарт устройства на Foreo завладяха индустрията и постигнаха огромен успех, превръщайки се в еталон за премиум грижа за кожата. Продуктите LUNA съчетават ултразвуково почистване с разнообразие от режими за стягащ точков масаж, като всичко това се контролира от мобилно приложение.

Почистващата четка FOREO Luna 3 използва до два пъти по-силна пулсация T-Sonic пулсации спрямо предишния модел и също така има 50% по-голяма площ за по-ефективно и по-дълбоко почистване. Другата страна на устройството пък предлага цялостно решение против стареенето на кожата. Нискочестотната пулсация и антиейдж режимът допринасят за ограничаване на появата на фини бръчки, като оставят кожата по-стегната и по-еластична.

ТУК може да научите повече за модела, както и да го закупите с безплатна доставка.


3. Електронен четец

Любителките на книги вече могат да имат четец, но кой не би искал да се наслади на най-новата и най-добра технология, която светът може да предложи? Заложете на някой нов модел с невероятен дисплей, без отблясъци и водоустойчив.

4. База за домашни маски за лице

Знаете ли, че 41% от световните потребители използват домашно приготвени продукти всеки месец? Ако и вие имате в обкръжението си дами, които обичат да забъркват домашни маски за лице, то със сигурност революционната база Foreo Imagination ще им се стори наистина "уау"!

Това е първата в света база за домашни маски. Тя е уникален за пазара продукт, обогатен с хиалуронова киселина, сквалан, витамин В, естер, овлажнител и мастна киселина, който съчетава най-доброто от персонализираните технологии и природата. Една чаена лъжичка от хидратиращата база Imagination може да бъде смесена с различни натурални съставки (плодове, масла, зеленчуци и т.н.) по избор на потребителя, след което се нанася равномерно върху кожата и се оставя да действа за 15– 20 минути.

5. Робот прахосмукачка

Ние обичаме всички джаджи, които улесняват ежедневието ни. Точно такива са прахосмукачките роботи. Има достатъчно бюджетни решения, които ефективно събират мръсотия, безшумни са и изглеждат добре! Това би бил наистина страхотен подарък за вашите баби и майки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама