Самочувствие до седмото небе: Вижте 7 от по-добрите центрове за лазерна епилация в София


Самочувствие до седмото небе: Вижте 7 от по-добрите центрове за лазерна епилация в София
Снимка: iStock

За никого не е изненада, че лазерната епилация е в челните места на най-популярните естетични процедури. Предимствата ѝ говорят сами за себе си – по-безболезнена е от другите методи, а ефектът ѝ е отличен, и много по-дълготраен. Затова лазерната епилация е истинска рецепта за самочувствие, което всеки от нас заслужава. Най-подходящото време да направите тази инвестиция в грижата за себе си е именно сега – за да може да се радвате на гладка кожа още в първите топли месеци на годината.

В този материал ще ви запознаем с подбрани центрове за лазерна епилация в София, за да вземете възможно най-информираното решение за вашата процедура.

Body Aesthetics

ул. „Орехова гора“ 2

0877 737 772

bodyaesthetics.bg/lazerna-epilatsiya

В лазер център Body Aesthetics стремежът към удовлетворени клиенти е в основата на всяко действие. С неподражаема система за профили, напомняния и консултации, целта на Body Aesthetics е ясно поставена – всеки клиент да получи резултата, на който се е надявал.

Начело на този семеен бизнес стои д-р Валентина Трачева. Благодарение на нейните разбирания за естетика и професионализъм, тук откриваме медицински екип, който работи с най-високия клас услуга и апаратура за лазерна епилация: златният стандарт GentleLase Pro&Pro Plus.

Този медицински александритен лазер (с най-кратката продължителност на импулса от 2 милисекунди) отстранява около 89% от окосмяването само с 6 процедури, а скоростта му позволява премахването и на най-светлите косми.

Ако изберете да се подложите на процедура в Body Aesthetics, може да сте сигурни, че ще получите подробна консултация от медицинско лице, сертификат за процедура, както и единствената в България безсрочна гаранция за лазерна епилация.

А сега, по случай 6-ия си рожден ден, лазерният център Body Aesthetics подарява на читателите на iWoman 10% отстъпка от всички единични процедури и пакетни цени до 29 февруари включително. Промокодът BA10 важи на място и в онлайн магазина им: bodyaesthetics.bg/onlain-magazin.

Derma-Act

бул. „Черни връх“ 150

Derma-Act Infinity

ул. "Папрат" 6В

0889 741 417

derma-act.bg

Derma-Act знае, че красотата няма граници. А когато имаме възможността да се грижим за себе си и самочувствието си, сме по-красиви от всякога. Това е и смелата амбиция на екипа на Derma-Act – да направи грижата за кожа достъпна за всеки. Тяхната мисия се простира отвъд предоставянето на качествени дерматологични услуги. Те изцяло революционизират възприятията за дерматология. Разнообразието им от процедури, сред които и лазерната епилация, модерното оборудване и индивидуалното отношение, са само някои от причините Derma-Act да оставя доволни клиенти след себе си вече седем години.

Тук ви чака екип обучени усмихнати професионалисти, които ще бъдат до вас във всеки момент от лазерната епилация и ще отговарят на нуждите и въпросите ви. Самата процедура се осъществява чрез лазерната система Elite iQ™ от Cynosure, която постига ефективни резултати чрез висок интензитет на светлината от два отделни лазера - александрит и Nd:Yag. Двойната дължина на вълната елиминира дори най-финото окосмяване, третира пигментация и работи добре върху всеки тип кожа.

И нещо специално - само до 9 февруари 2024 можете да се възползвате от до 30% намаление на процедурите в Derma-Act, включително и лазерна епилация. Всички предложения можете да разгледате в онлайн магазина: derma-act.bg/shop.

 

Медицински център Derma Gold

ул. „Червена стена“ 38

0888 870 006

dermagold.bg

В Derma Gold стремежът към безупречна и гладка кожа не е просто обикновена процедура, а форма на изкуство. В този „дом на красотата“, както го наричат собствениците му, една ценност се извисява над всички останали – индивидуалността. Подходът тук е личен, като всяка процедура е съобразена с нуждите и здравето на клиента. Това е защото специалистите на Derma Gold вярват, че целта на естетиката не е да се постига пълна промяна, а да се подчертае вече естествената красота на всеки клиент. Благодарение на тази благородна мисия, в комбинация с последна технология апарати, само за три години Derma Gold се превръща в една от утвърдените клиники за лазерна епилация в София.

Висококачественият LegoLaser комбинира в един уред три вида лазерни системи (диоден, NDYag, александритен лазер), което го прави подходящ за всеки тип кожа, дори чувствителна. Накрайникът му се охлажда до -5 градуса, което значително намалява болката по време на епилацията.

Екипът на Derma Gold обещава да се погрижи за всеки, който им се довери – с високо ниво на професионализъм, разбиране и внимание.

 

FIZ

ул. „Лавеле“ 11

0878 677 997

fiz.bg

В самото сърце на София се крие един истински оазис на красотата – центърът за масажи и лазерна епилация FIZ. Тук ще забравите за стреса, а опитните терапевти и специалисти ще ви оставят с чувство за сигурност и спокойствие. Центровете FIZ, със своята богата история от над 10 години, демонстрират завидни познания не само в грижата за красотата, но и за здравето на своите клиенти. Започват пътя си като масажен център, а през 2022 г. обогатяват гамата си от процедури, включително с лазерна епилация.

За най-качествено обслужване FIZ предлагат на клиентите си апаратни процедури според последните тенденции – епилация с диоден лазер Elysion-PRO. Апаратите са произведени от Cocoon medical, Испания, а основното им предимство, е че третират успешно и безопасно хора с по-тъмен тен.

FIZ е място, което впечатлява с професионализма си – тук традицията и иновациите са вплетени в едно цяло; вашето здраве и красота са висши ценности, а удовлетвореността ви е крайната цел на всеки от специалистите.

 

Milagros Laser Center

ул. „Горски Пътник“ 40В

0878 272 767

milagros.bg

Детайли, детайли, детайли – това е думата, която бихме използвали, за да опишем най-добре Milagros Laser Center. Създаден е през 2019 г. от Мария Димитрова, медицински козметик и специалист в сферата на лазерната епилация, придобила солиден опит по време на практиката си в Лайпциг, Германия. Можем да твърдим, че дисциплината, перфекционизмът и вниманието на “немската школа” са закон в Milagros.

Тук всяко действие е обмислено до най-малкия детайл. В този храм за красота клиентите могат да разчитат на вежливо посрещане, личен терапевт и изчерпателна консултация. Индивидуалният подход обаче не спира дотук – преди всяка процедура на пациентите се предлага здравословно алкално кафе, а специалистите на Milagros нанасят специален гел с алое-вера и хиалурон за дълбока хидратация и защита на кожата.

Технологиите на лазерния център са съобразени с всички съвременни изисквания. Те се подменят на около две години, за да са винаги актуални и ефективни.

Ако за първи път посещавате центъра, ще получите прекрасен подарък - ваучер на стойност 50 лв. Можете да се регистрирате за него на milagros.bg.

 

Satori Laser Center

ул. „Витоша“ 131 / ул. „Казбек“ 63

0882 900 999

satorilaser.bg

Лазерен център Satori е място, което буди любопитство още с името си – в японския будизъм “сатори” е вътрешното, интуитивно преживяване на внезапно просветление. Въпреки че това едва ли е първата ни асоциация, когато чуем „лазерна епилация“, елегантният и модерен дизайн на Satori ни напомня именно на това – истинска нирвана. Специализираният екип създава комфорт за всеки посетител, решил да се сбогува с нежеланото окосмяване, а висококачествената лазерна техника гарантира ефикасност и забележителни резултати.

Апаратът Soprano Titanium използва иновативна лазерна технология, като третира кожата на различна дълбочина за максимална ефективност. Подходящ е за широк диапазон от цветове и тонове кожа, а неговият Quattro 3D апликатор позволява да се обхване по-голямо място от зоната за епилиране по време на процедура. Този арсенал от качествена апаратура, професионално отношение и прецизност ни казва едно: в Satori пътят към изящни резултати е застлан с грижа и внимание, а гладката кожа е изпълнено обещание към всеки клиент.

 

Silk Skin Beauty Center

ул. „Козлодуй“ 93

0892 470 458

silkskin.bg

Какво по-хубаво от естествената красота? Това е риторичният въпрос, който от Silk Skin си задават, когато създават своя център. Тук конвенционалните стандарти за естетика остават на заден план, а значение се отдава най-вече на автентичността. Професионалният екип създава приветлива обстановка по време на процедурите си, като вдъхва увереност и спокойствие на всеки клиент. С набор от модерни лазерни технологии, които се грижат за различни типове и тонове кожа, премахването на нежеланото окосмяване в Silk Skin е леко и удовлетворяващо изживяване.

Епилацията се извършва с лазерите Alma, IPL и NDYag, като всеки от тях предлага различни предимства – премахване на татуировки, борба с пигментацията и обезкосмяване на лицето. Също така, за да сте сигурни, че сте избрали правилната процедура, от Silk Skin провеждат подробна консултация, в която проверяват състоянието на кожата. Тези практики свидетелстват за решителността и професионализма на специалистите – тук вашата красота е тяхната грижа. Ако изберете да поглезите лицето и тялото си с лазерна епилация в Silk Skin, екипът ви обещава не само красота и увереност, но и кожа, която може да бъде сравнена с коприна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички