Самочувствие до седмото небе: Вижте 7 от по-добрите центрове за лазерна епилация в София


Самочувствие до седмото небе: Вижте 7 от по-добрите центрове за лазерна епилация в София
Снимка: iStock

За никого не е изненада, че лазерната епилация е в челните места на най-популярните естетични процедури. Предимствата ѝ говорят сами за себе си – по-безболезнена е от другите методи, а ефектът ѝ е отличен, и много по-дълготраен. Затова лазерната епилация е истинска рецепта за самочувствие, което всеки от нас заслужава. Най-подходящото време да направите тази инвестиция в грижата за себе си е именно сега – за да може да се радвате на гладка кожа още в първите топли месеци на годината.

В този материал ще ви запознаем с подбрани центрове за лазерна епилация в София, за да вземете възможно най-информираното решение за вашата процедура.

Body Aesthetics

ул. „Орехова гора“ 2

0877 737 772

bodyaesthetics.bg/lazerna-epilatsiya

В лазер център Body Aesthetics стремежът към удовлетворени клиенти е в основата на всяко действие. С неподражаема система за профили, напомняния и консултации, целта на Body Aesthetics е ясно поставена – всеки клиент да получи резултата, на който се е надявал.

Начело на този семеен бизнес стои д-р Валентина Трачева. Благодарение на нейните разбирания за естетика и професионализъм, тук откриваме медицински екип, който работи с най-високия клас услуга и апаратура за лазерна епилация: златният стандарт GentleLase Pro&Pro Plus.

Този медицински александритен лазер (с най-кратката продължителност на импулса от 2 милисекунди) отстранява около 89% от окосмяването само с 6 процедури, а скоростта му позволява премахването и на най-светлите косми.

Ако изберете да се подложите на процедура в Body Aesthetics, може да сте сигурни, че ще получите подробна консултация от медицинско лице, сертификат за процедура, както и единствената в България безсрочна гаранция за лазерна епилация.

А сега, по случай 6-ия си рожден ден, лазерният център Body Aesthetics подарява на читателите на iWoman 10% отстъпка от всички единични процедури и пакетни цени до 29 февруари включително. Промокодът BA10 важи на място и в онлайн магазина им: bodyaesthetics.bg/onlain-magazin.

Derma-Act

бул. „Черни връх“ 150

Derma-Act Infinity

ул. "Папрат" 6В

0889 741 417

derma-act.bg

Derma-Act знае, че красотата няма граници. А когато имаме възможността да се грижим за себе си и самочувствието си, сме по-красиви от всякога. Това е и смелата амбиция на екипа на Derma-Act – да направи грижата за кожа достъпна за всеки. Тяхната мисия се простира отвъд предоставянето на качествени дерматологични услуги. Те изцяло революционизират възприятията за дерматология. Разнообразието им от процедури, сред които и лазерната епилация, модерното оборудване и индивидуалното отношение, са само някои от причините Derma-Act да оставя доволни клиенти след себе си вече седем години.

Тук ви чака екип обучени усмихнати професионалисти, които ще бъдат до вас във всеки момент от лазерната епилация и ще отговарят на нуждите и въпросите ви. Самата процедура се осъществява чрез лазерната система Elite iQ™ от Cynosure, която постига ефективни резултати чрез висок интензитет на светлината от два отделни лазера - александрит и Nd:Yag. Двойната дължина на вълната елиминира дори най-финото окосмяване, третира пигментация и работи добре върху всеки тип кожа.

И нещо специално - само до 9 февруари 2024 можете да се възползвате от до 30% намаление на процедурите в Derma-Act, включително и лазерна епилация. Всички предложения можете да разгледате в онлайн магазина: derma-act.bg/shop.

 

Медицински център Derma Gold

ул. „Червена стена“ 38

0888 870 006

dermagold.bg

В Derma Gold стремежът към безупречна и гладка кожа не е просто обикновена процедура, а форма на изкуство. В този „дом на красотата“, както го наричат собствениците му, една ценност се извисява над всички останали – индивидуалността. Подходът тук е личен, като всяка процедура е съобразена с нуждите и здравето на клиента. Това е защото специалистите на Derma Gold вярват, че целта на естетиката не е да се постига пълна промяна, а да се подчертае вече естествената красота на всеки клиент. Благодарение на тази благородна мисия, в комбинация с последна технология апарати, само за три години Derma Gold се превръща в една от утвърдените клиники за лазерна епилация в София.

Висококачественият LegoLaser комбинира в един уред три вида лазерни системи (диоден, NDYag, александритен лазер), което го прави подходящ за всеки тип кожа, дори чувствителна. Накрайникът му се охлажда до -5 градуса, което значително намалява болката по време на епилацията.

Екипът на Derma Gold обещава да се погрижи за всеки, който им се довери – с високо ниво на професионализъм, разбиране и внимание.

 

FIZ

ул. „Лавеле“ 11

0878 677 997

fiz.bg

В самото сърце на София се крие един истински оазис на красотата – центърът за масажи и лазерна епилация FIZ. Тук ще забравите за стреса, а опитните терапевти и специалисти ще ви оставят с чувство за сигурност и спокойствие. Центровете FIZ, със своята богата история от над 10 години, демонстрират завидни познания не само в грижата за красотата, но и за здравето на своите клиенти. Започват пътя си като масажен център, а през 2022 г. обогатяват гамата си от процедури, включително с лазерна епилация.

За най-качествено обслужване FIZ предлагат на клиентите си апаратни процедури според последните тенденции – епилация с диоден лазер Elysion-PRO. Апаратите са произведени от Cocoon medical, Испания, а основното им предимство, е че третират успешно и безопасно хора с по-тъмен тен.

FIZ е място, което впечатлява с професионализма си – тук традицията и иновациите са вплетени в едно цяло; вашето здраве и красота са висши ценности, а удовлетвореността ви е крайната цел на всеки от специалистите.

 

Milagros Laser Center

ул. „Горски Пътник“ 40В

0878 272 767

milagros.bg

Детайли, детайли, детайли – това е думата, която бихме използвали, за да опишем най-добре Milagros Laser Center. Създаден е през 2019 г. от Мария Димитрова, медицински козметик и специалист в сферата на лазерната епилация, придобила солиден опит по време на практиката си в Лайпциг, Германия. Можем да твърдим, че дисциплината, перфекционизмът и вниманието на “немската школа” са закон в Milagros.

Тук всяко действие е обмислено до най-малкия детайл. В този храм за красота клиентите могат да разчитат на вежливо посрещане, личен терапевт и изчерпателна консултация. Индивидуалният подход обаче не спира дотук – преди всяка процедура на пациентите се предлага здравословно алкално кафе, а специалистите на Milagros нанасят специален гел с алое-вера и хиалурон за дълбока хидратация и защита на кожата.

Технологиите на лазерния център са съобразени с всички съвременни изисквания. Те се подменят на около две години, за да са винаги актуални и ефективни.

Ако за първи път посещавате центъра, ще получите прекрасен подарък - ваучер на стойност 50 лв. Можете да се регистрирате за него на milagros.bg.

 

Satori Laser Center

ул. „Витоша“ 131 / ул. „Казбек“ 63

0882 900 999

satorilaser.bg

Лазерен център Satori е място, което буди любопитство още с името си – в японския будизъм “сатори” е вътрешното, интуитивно преживяване на внезапно просветление. Въпреки че това едва ли е първата ни асоциация, когато чуем „лазерна епилация“, елегантният и модерен дизайн на Satori ни напомня именно на това – истинска нирвана. Специализираният екип създава комфорт за всеки посетител, решил да се сбогува с нежеланото окосмяване, а висококачествената лазерна техника гарантира ефикасност и забележителни резултати.

Апаратът Soprano Titanium използва иновативна лазерна технология, като третира кожата на различна дълбочина за максимална ефективност. Подходящ е за широк диапазон от цветове и тонове кожа, а неговият Quattro 3D апликатор позволява да се обхване по-голямо място от зоната за епилиране по време на процедура. Този арсенал от качествена апаратура, професионално отношение и прецизност ни казва едно: в Satori пътят към изящни резултати е застлан с грижа и внимание, а гладката кожа е изпълнено обещание към всеки клиент.

 

Silk Skin Beauty Center

ул. „Козлодуй“ 93

0892 470 458

silkskin.bg

Какво по-хубаво от естествената красота? Това е риторичният въпрос, който от Silk Skin си задават, когато създават своя център. Тук конвенционалните стандарти за естетика остават на заден план, а значение се отдава най-вече на автентичността. Професионалният екип създава приветлива обстановка по време на процедурите си, като вдъхва увереност и спокойствие на всеки клиент. С набор от модерни лазерни технологии, които се грижат за различни типове и тонове кожа, премахването на нежеланото окосмяване в Silk Skin е леко и удовлетворяващо изживяване.

Епилацията се извършва с лазерите Alma, IPL и NDYag, като всеки от тях предлага различни предимства – премахване на татуировки, борба с пигментацията и обезкосмяване на лицето. Също така, за да сте сигурни, че сте избрали правилната процедура, от Silk Skin провеждат подробна консултация, в която проверяват състоянието на кожата. Тези практики свидетелстват за решителността и професионализма на специалистите – тук вашата красота е тяхната грижа. Ако изберете да поглезите лицето и тялото си с лазерна епилация в Silk Skin, екипът ви обещава не само красота и увереност, но и кожа, която може да бъде сравнена с коприна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички