Шиене на коса - хит в Холивуд


Шиене на коса - хит в Холивуд

Оформяне на официални прически с игла и конец чрез ефектно "шиене на коса" предлага най-новата техника, която използват фризьорите отвъд Океана. Методът е истински хит в Холивуд и набира все по-голяма популярност и у нас.

За да представи възможностите му пред родните фризьори в началото на юли (8-10 юли 2014 г.) в България пристига Невена Желева – звезден стилист, собственик на салон в Чикаго и единственият българин - посланик на бранда American Crew в света. Поради големия интерес, който предизвика първото професионално обучение по "шиене на коса“ у нас, тя ще проведе нов курс Look & Learn, последван от практически тренинг Hands On върху метода "Техника за шиене на коса“. Семинарите ще се проведат на 8 юли 2014 г. в Учебен център по фризьорство Интеркозметика.

Шиенето на коса позволява бързо създаване на атрактивни прически, с които фризьорите могат да предложат още по-голямо разнообразие на своите клиенти. С него се постига ефектна визия, подходяща за официални случаи – стилен коктейл, вечерно парти, сватба, абитуриентски бал и др. Методът е насочен изцяло към стилизация на косата и при него не се използват екстеншъни. Поради специфичната си изработка прическата се отличава с естествено излъчване, непринуденост, добро оформяне и стабилност.

За създаването й не е нужна употребата на фиби или фуркети. Косата се прикрепя изцяло с помощта на специфични гланцирани конци и пластмасова игла. Това позволява изключителна лекота и комфорт при носене. Допълнителен ефект може да даде използването на цветни конци при "шиенето“, които контрастират с косата, както и "пришиването" на допълнителни орнаменти. Дори най-фините елементи на прическата се запазват 2-3 дни до следващото измиване, а методът е напълно безвреден за косата.

Отстраняването на конците е изключително лесно и може да стане у дома или при фризьора.

Невена Желева е международен All-Star преподавател за марката American Crew и собственик на един от най-елитните салони в Чикаго Custom Hair Lounge. От 2001 г. Невена практикува в СAЩ, а днес тя е сред фризьорите, които подготвят знаменитостите за Оскарите. Сред звездните й клиенти са Джордж Клуни, Лайнъл Ричи и др.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама