Скандал заради избора на украинка за Мис Варна 2023, ето реакциите (СНИМКИ)


Скандал заради избора на украинка за Мис Варна 2023, ето реакциите (СНИМКИ)
Снимка: VIP Fashion Group

18-годишната Елизабет Кравец бе коронясана за Мис Варна 2023 на грандиозен спектакъл. Високата 177 см украинка с мерки 89/64/90 покори жури и публика с изключителна женственост, грациозна походка, харизматично излъчване и ослепителна усмивка, които омагьосаха гостите и в трите тура на церемонията.

Вижте още: След 4 раждания: Светлана Гущерова показа супер тяло по бански (СНИМКИ)

Изборът ѝ обаче породи противоречиви реакции заради произхода ѝ. Непосредствено след победата ѝ в социалните мрежи десетки потребители изразиха несъгласието си момиче с украински корени да носи титлата "Мис Варна".

"Може ли при толкова красиви български момичета, да изберат този украински "крокодил" за "Мис Варна", "Е, то остана и украинка да не е Мис Варна, срамота", "Ако се водеше война в Мозамбик, мома от там щеше да е мис Варна. Поне 10 г. да е живяла в града, за да се нарече варненка. И да е българско момиче. Нали бълкарката се славеше с красотата си?", гласят част от негативните коментари.

Сред недоволните от избора на журито се оказа и народният представител от "Възраждане" Юлиян Губатов. 

"Ако имаше "Мелодия на годината", някой гостенин от Украйна с англоезична песен щеше да спечели. Ей така, защото Денков и компания доброволно се предлагат на посолството. Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо на хранилка от държавния бюджет, биват допуснати да участват?", написа той във Facebook профила си.

Мира Матеева – собственик на модна агенция Vip Fashion Group и организатор и лицензиант на конкурса "Мис Варна" изрази разочарованието си от коментарите за произхода  Елизабет Кравец. 

Ето какво сподели тя пред колегите от LifeOnline.bg:

"В качеството си на организатор на конкурса Мис Варна се налага да внеса малко светлина сред безумните и некомпетентни постове и коментари!

Вижте още: Няма да повярвате какво прави Белослава след скандала (СНИМКИ)

Избраната за Мис Варна 2023 - Елизабет Кравец живее във Варна от 10 години и присъствието и в България няма нищо общо с войната в Украйна, което прави политизирането на нейната победа нелепо!

Тя е със смесен произход, както много хора избрали да се развиват в нашата красива родина. Познавам я от четири години и е прекрасно младо момиче, което е израснало тук и вижда бъдещето си в България.

Доказателство за гореспоменатото е, че Елизабет представя от години България по цял свят, тъй като е състезателка по спортни танци с множество международни титли от името на България и в полза на България, сред които 7-мо място на световно първенство и неколкократна абсолютна шампионка на България!

От години е част от спортен клуб Варна...Тя е повече българка от много българи!

Освен това регламента на конкурса изисква победителката да живее ТРАЙНО във Варна, както и куп други критерии, на които тя напълно отговаря!

Изумена съм как е възможно да се пишат такива безумици и да се търси скандал там, където го няма?!".

Вместо да се оцени огромния труд, който стои зад този грандиозен, красив спектакъл, който осемнадесет години радва хората и събира публика от цяла България, и който е доказал, че е най-стойностният и ненагласен конкурс в България....фокусът отива в абсурдна посока!

Не опорочавайте малкото красиви неща, които се правят в морската ни столица с неадекватни и некомпетентни политически изказвания!"

Вижте още: Снимки от финала на Мис Варна 2023

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама