Спечели любимата процедура за лице на Парис Хилтън


Спечели любимата процедура за лице на Парис Хилтън
Снимка: Getty Images / Guliver

Ние от iWoman сме ви подготвили поредната изненада. След като миналата седмица зарадвахме една от вас с ваучер за уникално бижу, тази седмица продължаваме с подаръците. Причината? Искаме да бъдете щастливи и красиви.

Затова и ви даваме възможност заедно с приятелките ни от салон Нирвана да си спечелите революционната процедура за почистване на лицето - HydraFacial .

Единственото, което трябва да направите, е да продължите следното изречение: "Красотата е...”. Напишете отговора си под статията в сайта с FACEBOOK ПРОФИЛА СИ.

На 21 юли ще изтеглим победителката, която ще може да се подложи на уникалната процедура HydraFacial и да се довери на професионалистите в салон Нирвана.

Защо обичаме HydraFacial?

HydraFacial е интегрирана система, която комбинира три компонента: ексфолиация без абразивни частици, мултифункционални серуми и контролиран вакуум. Вакуумът се осъществява с помощта на различни дюзи, разработени по революционно новата технология "Вортекс“. За всяка процедура HydraFacial се използва точно определена дюза, която произвежда контролиран вакуум. Всички компоненти работят в синхрон. Освен, че HydraFacial е революционно нова технология, която покори целия свят, тя е и предпочитана от много холивудски звезди. Парис Хилтън, Кейт Унислет се сред имената, които предпочитат HydraFacial.

"Моята кожа е блестяща, толкова уникална процедура за лице! Обичам HydrFacial!" Парис Хилтън

 Научете повече за HydraFacial тук!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама