Спомняш ли си усещането за гладка кожа?


Спомняш ли си усещането за гладка кожа?
Снимка: ПР

Нали знаеш как хората казват, че красотата е навсякъде? Всъщност това не е точно така – тя е в теб. Красивата жена е уверената жена. Това е факт. Когато една жена е уверена и сигурна в себе си, тя привлича вниманието, защото в очите й се поява онзи тайнствен пламък, който е знак за околните, че тя може да постигне всичко, което поиска. А това е доста привлекателно!

Who runs this world? – Уверените жени!

Но какъв е ключът към увереността? Именно това е триковият момент тук. Как да бъдем уверени дори и в онези дни, в които не всичко върви по план, случват се различни неща, които са извън нашия контрол или просто нямаме време за всичко заради пълния си график и непрестанни задължения?

Има само един въпрос, на който трябва да си отговорим сами. Кое е е нещото, което пречи на увереността ни?

Сигурни сме, че в повечето случаи отговора се крие в малките женски несъвършенства, които макар и невидими за другите, в нашите очи са силно преувеличени и се набиват в съзнанието ни всеки път, щом застанем пред огледалото и видим онези досадни малки косъмчета, които са се появили там където не им е мястото. Или поне където ние не мислим, че трябва да бъдат.

Появява се стряскащата мисъл "Уф! Забравих да се обезкосмя!" И то точно в най-неудобния възможен момент, когато стоим на вратата готови за път към любимия спа хотел за през уикенда, фитнеса за интензивна тренировка, онази мечтана среща с мечтания мъж или пък преди да излезем за дългоочаквано шумно градско парти.

Дали си припомни поне една подобна ситуация?

Хайде, на всички ни се е случвало! Какъв е проблемът не е толкова важно. Важно е да имаш решението! Philips представя най-добрата алтернатива. Това е високотехнологичния фотоепилатор Philips Lumea Prestige със своите уникални смарт приставки за тяло, бикини, мишници и лице. Philips Lumea използва иновационна технология със светлина, която осигурява дълготрайно гладка кожа за максимално увереност по всяко време.


Причините да го обожаваме са много, но сред водещите са фактът, че намалява окосмяването с до 92% след само три процедури като междувременно използва интегрирана система за пълна безопасност, разработена съвместно с водещи дерматолози. За това помага и сензорът Smart Skin, който препоръчва най-подходящата настройка за използване според тена на кожата. И понеже живеем в диджитъл времена, в които планираме седмиците си в каленадара на смартфоните си и ежедневно преглеждаме Instagram за доза всъхновение, Philips разбира нуждите ни. Специално разработеното интерактивно приложение на Lumea помага лесно да следим процедурите, които си правим, и ни напомня, ако сме забравили някоя от тях.

И ако всички високи технологии, с които е снабден фотоепилаторът, не са достатъчни, то няма как да не се влюбим в елегантния и минималистичен дизайн и нежния розов цвят, които са като бижу върху козметичната ни масичка.

Вече нямаш извинение за пропуснато парти, среща, тренировка или оставане вкъщи през уикенда! Наслаждавай се на всеки спонтанен момент и не забравяй да излъчваш увереност. Вече имаш перфектния помощник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама