Съветите на Джей Ло: Как да изглеждате перфектно и на 45


Съветите на Джей Ло: Как да изглеждате перфектно и на 45
Снимка: Getty Images/Guliver

Чудили ли сте се защо Дженифър Лопес е все така красива и може да се похвали с перфектни форми въпреки възрастта си?

Джей Ло е една от най-сексапилните жени. Певицата на 24 юли ще навърши 45 години, но все още изглежда прекрасно и може да се похвали със  стегнато тяло. За тези от вас, които все още се чудят как, ще ви представим някои от тайните за красотата на изпълнителката, която е майка на 2 деца

Ако искате да изглеждате перфектно дори и на 45, прочетете тези съвети и започнете да ги прилагате още от днес.

Спете достатъчно

Това е една от тайните за красота, за която все повече жени забравят. Никога не подценявайте силата на съня, тъй като той помага да се възстановим от умората и стреса. Като жена, която винаги е в движение и е затрупана от работа, Джей Ло знае значението на съня и съветва да спите по 8 часа, за да се чувствате и изглеждате добре. Пълноценният сън е важен за вас, за да бъдете в отлично здраве и перфектна форма, дори и с напредване на възрастта.

Не забравяйте да се хидратирате

Хидратирайте кожата, съветва мис Лопес, защото това е много важно за нея. Ако искате да заблестите като сексапилната изпълнителка и да изглеждате млади, дори и на 45, не забравяйте дневния овлажняващ крем.

Използвайте слънцезащитен крем през деня

За всички е известно, че вредните лъчи на слънцето може да нанесат толкова много щети на кожата ни. Точно затова е хубаво да нанасяте слънцезащитни продукти преди да излезете. Това ще ви отнеме само минутка, но ще е безценно за кожата ви, която ще бъде защитена.

Намерете фон дьо тена, който отговаря на цвета на кожата

Една от тайните на мис Лопес за перфектна кожа на лицето е намирането на правилния фон дьо тен, с който да изглеждате естествено красива. Не се гримирайте прекалено много, за да не се получи обратен ефект и да изглеждате смешни. Може да нанесете малко руж за по-свеж и завършен вид на лицето.

Инвестирайте в гардероба си

Дженифър е известна със своя изискан вкус към модата и определено инвестира много в гардероба си. А дрехите могат да направят чудеса. Те могат да подчертаят перфектните ви форми, както и да прикрият някои недостатъци.

Подбирайте добре дрехите си, избирайте модели и цветове, които ви подхождат, не се притеснявайте да експериментирате. Почувствайте се отново на 20, като облечете някоя секси рокличка.

Придържайте се към вашата диета, но си позволявайте и някои изкушения

Сексапилната изпълнителка съветва да се храним здравословно и да се придържаме към определен хранителен режим. Тя обаче не отрича, че от време на време си позволява някое сладко изкушение и в това няма лошо. Човек не трябва да се лишава от любимите си неща, но не бива и да прекалява.

Правете кардио всеки ден

Въпреки натоварената си програма Лопес не пропуска своите кардио тренировки. Тя съветва да се отделят дори по 20-30 минути на ден за упражнения. Така ще поддържате тонус и ще сте в добра форма.

Посещавайте по-често фитнес залата

Тайната за секси формите на певицата, за които всяка жена си мечтае, е нейната воля и желание. Дори и понякога да не й се тренира, красавицата се надъхва и отива във фитнес залата. Тя съветва всички дами, които искат да изглеждат перфектно на 45, да се мотивират и да не се отказват. Посещавайте фитнес залата 2-3 пъти седмично. Може да изберете и някой друг спорт, който ви харесва. Важното е да бъдете постоянни и да не се отказвате от мечтите си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама