Тенденции при грима за пролет/лято 2016


Тенденции при грима за пролет/лято 2016
Снимка: iStock/Guliver

След като модните седмици в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж приключиха, сега е време да обсъдим бюти тенденциите, които ни показаха модните къщи. Едно е сигурно – сезон пролет/лято 2016 ще премине под знака на неоновите цветове и кукленския поглед, които завладяха повечето дефилета.

Ексцентрични и смели сенки

Неконвенционалните цветове скоро ще са навсякъде по женското лице - от живописните тънки линии върху клепачите до цветните електрикови пигменти, с които се нанася плътен слой. Не се страхувайте да експериментирате с визията си дори през деня! Правилото е: „Без задръжки!“, а както знаем добрите момичета следват правилата.

Металик върху устните


Не, това не е гримът на героите от „Междузвездни войни”. Това е тенденция при устните, с лек полъх от 90-те, но с доста по-нови нюанси. Освен това, няма да сбъркате, ако отново посегнете към забравеното червено червило, защото то отново се връща на мода. Независимо дали ще заложите на матов оттенък или пък сте от почитателките на блясъка, не забравяйте, че магията на червените устни се крие в прецизното нанасяне на избраното червило.

Нежно и чисто лице


Тенденциите през новия сезон накланят везните в полза на тези, които търсят ефекта „без грим“. Привърженичките на тази визия желаят да изглеждат максимално естествени и използват сравнително по-малко продукти за разкрасяване. Тази пролет ще имате нужда единствено от лек бронзант, близък до тена на кожата, и хайлайтър, за да отдадете заслужено внимание на скулите.

Изразителен поглед с кукленски мигли


Основният фокус в новостите при грима обаче попада върху миглите. Колкото по-дълги и обемни, толкова по-дълбок и изразителен поглед ще постигнем. Очите изразяват усещане за фатална жена, подсказват за сладък флирт с околните и задържат вниманието върху лицето.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама