Тенденции при косите за Есен 2015


Тенденции при косите за Есен 2015
Снимка: iStck/Guliver

Често сме склонни да променяме драстично цветове, дължини, да изправяме или къдрим гривите си, само за да сме в крак с тенденциите. Ако се чудите какви ще са те през есенно-зимния сезон, попаднали сте на правилното място. Ето и как някои от холивудските звезди промениха визията си, за да посрещнат топлата есен.

Асиметричен боб

За новия сезон Рейчъл Макадамс е заложила на класическия боб, осъвременявайки доста традиционната форма. Дълбокият страничен път позволява прическата да се носи както гладко изправена, така и с небрежни вълни. Чаровната актриса е променила драстично и цвета на косата си, заменяйки огнените нюанси с топли, земни тонове.

"Реставрирана” класика

Сигурно всички малки момиченца в даден момент са били подстригвани от своите майки с плътен бретон и дължина до брадичката. Е, Кейти Холмс е решила да даде втори шанс на тази класическа фризура и трябва да признаем, че съвсем не ѝ седи лошо. Практичната прическа спокойно може да обере овациите при официален повод и да бъде безкрайно удобна в ежедневието.

С пънк привкус

След като се сбогува с буйната си грива през пролетта на 2015 година, Скарлет Йохансон продължава да експериментира смело. Русата изкусителка ще посрещне новия сезон със смела пънк прическа.

Небрежни вълни и дължина до раменете

През последните няколко години тази тенденция все успява да намери своето място и така не излиза от мода. Сезон есен/зима също ще я „приюти”, благодарение на Кейт Хъдсън. По-известна като "лоб”, тази фризура ще бъде изключително актуална, така че няма причина да се страхувате от фризьорските ножици.

Балеаж вместо омбре

Помните ли колко актуален беше "омбре” ефектът миналото лято? По-светлите връхчета на косата ще бъдат заменени от друго цветово преливане, постигнато чрез балеаж. Светлите и тъмни нюанси се преливат много нежно и естествено без резки цветови разлики. Сара Джесика Паркър е чудесен пример за това.

Лоб с дълбок бретон

Нямаше как да пропуснем дамата, която всеки сезон диктува модните тенденции. Донатела Версаче променя изключително рядко външния си вид, затова новата ѝ прическа успя да предизвика истински фурор.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама