Тенденции при косите за пролет/лято 2016


Тенденции при косите за пролет/лято 2016

Писнало ли ти е вече от прическата, която сърце не ти дава да смениш? Множество свежи тенденции се появиха на модните подиуми, от които можеш да се възползваш и ти. Така че, ако все още не си записала час при фризьора, хвърли едно око на следните тенденции и не губи повече време. Нов сезон – нова прическа!

Опияняващи коси в цвят бургунди

Топлият цвят бургунди, смесица между червено, кестеняво и патладжан, е изключително секси! Ако сте естествена брюнетка нищо не ви пречи да опитате този изкусителен цвят.

Балеаж с бели кичури

На почит сега е балеажът. Това е вид омбре, което се прави кичур по кичур и започва по-близо до корените. Когато се прави с кичури, особено бели, цветът става уникален и неповторим, защото се използват смесица от нюанси и се разпръскват из цялата коса. Така всеки следващ път имате нов още по-уникален цвят.

Романтично сплетена коса

Плитките от известно време са в светлината на прожекторите и май скоро няма да слязат от сцената. Независимо дали говорим за рибена кост, диадема или колосално дългите сплетени коси – те са звездите този сезон.

Винтидж аксесоари

Аксесоарите за коса са истински хит. Дали ще заложите на семпла лента за глава, ексцентричен тюрбан или ще изберете по-ефирни бужита – няма да сбъркате, тенденцията може да се пригоди към всеки вкус.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама