Тенденции в прическите за Пролет/ Лято 2015


Тенденции в прическите за Пролет/ Лято 2015

Наближават абитуриентските балове, лятото, жаркото слънце и времето да се подготвим, за да сме в крак с актуалните цветове и форми. Топ коафьорът Вили Боршукова и екипът на салон Magama обобщават тенденциите в прическите на световно ниво, представени от Пол Геринг, Mark Leeson, Paterson SA Artistic Team, Claude Tarantino, William de Ridder.

Доайените във фризьорството ни предлагат изключителни съчетания на цветове и водопади от коса – етажирана и оформена в геометрични форми, подходящи за всеки тип лице. Този сезон предвещава много цветове в пастелно, розово, синьо, пясък, праскова и най актуалният цвят – сьомга.

Небрежността, съчетана с пастелни цветове, обособена в кок изразява стабилността и верността на жената. Тази прическа спокойно може да се нарече смелост, съчетана с изискан грим.

Снимка: Andrew O'Toole

Бунтарският дух никога не излиза от мода. Силно обръснато от едната страна или от двете също ще е хит за непокорните дами. Цветовете са агресивни в червени тонове.

Снимка: Andrew O'Toole

Актуални в много от моделите са оранжево-червените нюанси. Асиметричните форми подчертават челото в къси и дълги линии, което придава модерно излъчване.

Снимка: Andrew O'Toole

Тъмният тен на кожата издава настъпващото лято. Комбинацията с пастелно лилаво придава изключителен сексапил и женственост на дамите.

Снимка: Andrew O'Toole

Късата прическа никога не е за подценяване. Тя е лесна, удобна, обемна и в същото време страстна в натурален кестен. Тя е изключително подходяща за работещи и уверени в себе си жени.

Снимка: Jim Crone

Дългата черта тип "италианска примадона” в махагонови цветове пленява всички това лято. Тя показва дължината и здравината на косата – знак за модерния и изтънчен вид на собственика й.

Снимка: Jim Crone

Морски вълни, естествени, причудливи, падащи свободно в магическо керемидено, подходящо за дамите надминали времето.

Снимка: Jim Crone

Карето е стилно и удобно винаги и по всяко време със своята незаменима красота и елегантност.

Снимка: Jim Crone

Хит за сезона е русото с оттенък сьомга, което придава изключителна женственост и топлота, стилизирано с естествени къдрици.

Снимка:Jules Egger

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама