Тенденциите при грима за есен 2017


Тенденциите при грима за есен 2017
Снимка: iStock/Guliver

Вече ви запознахме с тенденциите при облеклото и прическите за есенния сезон, а сега идва ред и на грима. Определено и той не остава по-назад, изразявайки силата и независимостта на съвременната жена. Дизайнери отново заложиха на по-тежък грим, който без съмнение приковава погледите. А ние от iWoman ви подбрахме някои от най-добрите визии за есента. Ето ги и тях:

Металически сенки

Видно е, че този сезон се залага на металическите цветове сенки за очи. Независимо какъв цвят ще изберете, важното е да има много блясък. А причината е проста – показване на женската сила.

Златен отблясък

Факт е, че светлите нюанси на моливите за очи правят погледа по-изразителен и оптически уголемяват очите. Тази есен тенденцията е окото да е очертано в златно. Това на свой ред го прави подходящо не само за вечерта, но и за ежедневието.

Опушен грим

Опушеният грим е класика. Тази есен обаче ни изненадва с повече блясък от всякога, а цветовете са типичните за сезона – от златното, което се превръща в задължително за есенните месеци, през всичките нюанси на кафявото, до лилавото.

Винено-лилави устни

Ако ще залагате на един цвят червило, заложете на тъмно лилавото с винени отенъци. Хубавото е, че акцентът сам по себе си позволява да не слагате тежък грим на очите, дори да излезете без никакъв.

Комбинации на цветове

Модните дизайнери ни представиха всевъзможни цветови комбинации при сенките за очи. От класическото съчетаване на оранжево и кафяво до преливане на лилаво и розово. Тук може да използвате въображението си и да експериментирате с всички любими нюанси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама