Терапията "Завещанието на Венера" преобразява лицето


Терапията "Завещанието на Венера" преобразява лицето

Искате да стегнете и витализирате кожата на лицетo, шията и деколтето? Безболезнено и ефективно да изгладите фините линии и бръчки? Иската да добиете естествено излъчване на младежки вид, без намеса на инвазивни дерматологични намеси? За вас е революционната терапия Venus Legacy, която се предлага в козметичен салон Нирвана.

Това е първият и единствен  медицински апарат с FDA сертификат за борба с отпуснатата кожа (лице, шия и тяло) и целулита,  който използва технологията 4D, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), иновативна технология на пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP),  с интегриран термометър  за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Звучи невероятно и наистина е така!

Процесът

Израелският апарат Venus Legacy  генерира електромагнитно течение, което предизвиква силен резонанс на водните молекули в тялото и по този начин се причинява локализирана хиперемия (загравяне). Притокът на кръв доставя кислород, хранителни вещества в тъканите и по-бързо отстраняване на токсините. Стимулира се регенерация на клетъчно ниво, което избистря вида на кожата както при терапии за лице, така и за тяло. Подходяща е за всеки тип кожа и кожа с тен, през цялата календарна година.

Пулсиращи магнитни полета са иновация в технологията на радио-честотните процедури. Те стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Изградената мрежа захранва клетките с повече хранителни вещества и кислород. Това засилва регенерацията на клетките. Кожата добива здрав и младежки вид.

Лифтингът

Пътят на радио-честотните вълни преминава през най-ниското съпротивление, а именно това са подкожните влакна – колаген, еластин, които са отпуснати и изтънели. В резултат, те се премахват, а на тяхно място организмът възстановява нови здрави структури. Радио честота има за цел постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови еластинови влакна, които подобряват състоянието на кожата и така се постига лифтинг ефектът.

Усещането

Температурните стойности, които се поддържат по време на радио-честотна процедура, са в диапазона на 42 градуса. Ускорява се регенерацията на клетките и метаболитните процеси в тялото. Усещането в зоната на лицето и шията е приятно затопляне, като постепенно се насища участъка с топлина.

Реакция след процедурата

След процедура зоната е общо зачервена, но от 30 мин. до няколко часа се възстановява естественият температурен баланс. При някои пациенти зачервяването е по-дълготрайно, зависи от термо-регулиращият баланс на организма. Локално концентрирано зачервяване, също може да се появи,което е признак на лечение на конкретен проблем. Често се появява в зона на увиснала кожа, целулит. В редки случай на следващият ден лицето може да е малко подпухнало, но това отшумява в рамките на деня. Подпухването е признак на работеща лимфна дейност в участъка, с цел извличане на токсини.

Резултати

Радио-честотата произвежда дълбоко затопляне, което се отразява на кожата и подкожната мастна тъкан. Това затопляне отвътре навън предизвиква:

- Лимфен дренаж, което ще доведе до намаляване на течности и токсини, които са в мастната тъкан на засегнатите области от целулит;

- Подобряване на метаболизма и еластичността и външния вид на кожата;

- Формирането на нов колаген и еластин, както в кожата, така и в подкожната тъкан, което позволява на цялата мрежа да реорганизира влакната и да придаде нова еластичност, гладкост и стягане на участъка;

- Миграция на фибробласти, което допълнително укрепва структурите на колагена и еластина. Води до подмладяване и опъване на третирания участък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама