Топ 5 на най-взискателните зодии


Топ 5 на най-взискателните зодии
Снимка: iStock

Астролозите направиха класация на най-взискателните знаци в зодиака. Научете кои са те. 

1. Дева

Критикуващата и вечно осъждаща Дева несъмнено е най-взискателният знак в целия зодиакален кръг. Тя е изключително критична към хората, които според нея, не работят толкова усилено, колкото тя самата. Но зад тази критичност се крие невероятна чувствителност. Девите обикновено реагират много остро на критиките, адресирани към тях. Именно в такива моменти представителите на този знак проявяват емоции, които упорито се опитват да сдържат.

2. Скорпион

Може би това е най-загадъчният знак. И въпреки че не разкрива много за себе си, той винаги изисква много от другите. Опитът да опознаете Скорпиона може да изглежда като невъзможна мисия, тъй като той предоставя минимална възможност за това. Но същевременно този знак винаги очаква внимание към личността му.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ТРОВЯТ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ

3. Лъв

Въпреки че Лъвовете са щедри хора, те също могат лесно да се увлекат в собствените си постижения и имидж. В подобна ситуация те неусетно губят чувството си за такт и игнорират чувствата на другите.

4. Овен

Неговата импулсивност и желание постоянно да изпитва нови емоции ви кара да се чувствате задължени да го забавлявате. Но още по-лошото е, че Овенът винаги търси конкуренция и обича да се състезава с нея. Постоянното му хвалене със сигурност не е приятно за околните.

5. Рак

Като воден знак очевидно Ракът трябва да е най-взискателният в емоционално отношение. Но под влиянието на Луната, Раците често изпитват спорадични емоционални колебания. В подобна ситуация те лесно менят настроението си - от тъга към тревожност и след това към щастие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама