Tоп тенденциите в грима за Пролет/Лято 2015


 Tоп тенденциите в грима за Пролет/Лято 2015
Снимка: Thinkstock/Guliver

Трите най-хитови грим визии за сезон Пролет/Лято 2015 г. бяха представени в рамките на първата Avon Beauty Academy у нас. Вдъхновен от Седмиците на модата и най-актуалното в козметичния бранш, експертът по красота и гримьор Зоран Коцов разкри тънкостите на трите тенденции и сподели с участниците в Академията полезни съвети за перфектна визия.

Професионалист с над десетгодишен опит в изкуството на грима, Зоран демонстрира трите най-актуални тенденции за пролет/лято 2015 г., предлагащи класическа, ежедневна и по-дръзка грим визия.

- Класическият грим "Котешки поглед" е с акцент върху очите, подчертани с тънка очна линия и нежни сенки в кафяво-бежовата гама. За устните използваме леко коралово червило.

- Вечерната и дръзка визия "Тюркоазени нощи” е за по-смелите момичета. Перфектният тен на лицето се постига с матиращ фон дьо тен, a aкцентът пада върху очите, които са силно подчертани с тъмносин молив и преливащи се нюанси на гелообразни сенкив синьо и бежово в основата на веждите. За по-плътни устни Зоран използва кафеникаво червило.

- Нежната и подходяща за ежедневието визия "Летен флирт“, в която гримът подчертава естествената красота, използвайки по-светли тонове както на очите, така и на устните.

"Избрах визии, с които всяка дама може да се почувства красива във всеки един момент от ежедневието. През пролетта и лятото на 2015 г. най-актуални ще са естествените и свежи цветове, розовото и бежовото. По-смелите момичета могат да заложат на подчертани в синьо очи – една от най-горещите тенденции за сезона”, посъветва топ гримьорът Зоран Коцов.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама