Топ тенденциите за сезон 2016-2017 от професионалистите на MD Vision


Топ тенденциите за сезон 2016-2017 от професионалистите на MD Vision

Отскоро имаме ново любимо място, където отиваме, когато имаме нужда да се почувстваме прекрасни. Става въпрос за салона за красота MD Vision, който се намира в центъра на София. И да сме по-конкретни - на ул. Хан Аспарух 37, на няколко метра от Витошка. Преди време ви направихме част от откриването на MD Vision, а днес ви предлагаме няколко съвета от фризьорския екип, на когото може напълно да се доверите.

Лично от тях разбрахме кои са топ визиите на сезон 2016-2017 година. При дългокосите дами – небрежно оформени коси с плитка, които са идеални за по-романтичните дами.

За феновете на класиката са перфектни ретро прическите, подходящи за всякакъв тип дължина на косата. Те придават елегантност на визията.

За дамите, които им предстои официално събитие, могат изберат прическа, при която косата, предварително накъдрена, е прибрана по ефектен начин.

Колкото до цветовете, най-горещите нюанси на сезона се оказаха русите, по-пепеляви тонове с ягодов оттенък, както и класическото платинено русо.

Ако искат да са актуални пък, брюнетките трябва да се ориентират към по-топли, натурални тонове с шоколадов оттенък, а колкото до дяволитите червенокоски – те ще изглеждат зашеметяващо с коси с наситени червени пигменти, наподобяващи червено вино. Не излиза от мода и балеажът, които е подходящ за всеки тип коса.

Каквото и да изберете, ще изглеждате ослепително, ако се доверите на екипа на MD Vision.

Ако искате и вие да се почувствате прекрасно, ви предлагаме да се възползвате от нашето специално предложение. Всеки, който си запише час, като кликне на долния банер, ще получи 10% отстъпка от фризьорските услуги и 15% за маникюра.

 Снимки: Славея Йорданова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама