Трикове за невероятна лятна визия


Трикове за невероятна лятна визия
Снимка: iStock/Guliver

Проливните дъждове и облачното време вече не са част от ежедневието и е време да извадите летните си дрехи от гардероба. Време е за почивка!

Без значение къде ще прекарате лятната си ваканция, трябва да изглеждате зашеметяващо през тези дни. Ние сме подготвили за вас няколко трика за невероятна лятна визия. Ето ги и тях:

Шапка с периферия

Класическата лятна шапка, която може би никога няма да излезе от мода. Шапките с периферия са много подходящи за дните, в които нямате време или просто не искате да си правите някаква прическа. Достатъчно е просто да приберете косата си и да сложите шапката. Тя ще предпази лицето ви от вредните ултравиолетови лъчи. Тези шапки се предлагат в много различни разновидности, цветове и шарки. Ако все още нямате такава е време да се сдобиете с една.

Обезкосмяване

То определено е най-неприятната част за всяка една жена. Алтернативите са няколко. Можете да използвате епилатор, бръснач или кола маска. Със сигурност ще е най-лесно и бързо с бръснач. Обаче трябва наистина много да внимавате с него. Подберете правилният гел и използвайте качествена самобръсначка. Тя трябва винаги да е остра. Минавайте много внимателно по кожата си с нея, за да не създадете ранички. Ако използвате самобръсначка правилно, можете да се радвате на гладка кожа през целия летен сезон.

Плитки и ролки

През летния сезон косата ви може да изглежда значително по-суха и безжизнена. Заради това трябва да се грижите за нея повече и да намалите употребата на преси и маши. Има и алтернативни варианти- ролки или плитки. По този начин ще имате красиви къдрици без намесата на маша или ретро преса. Достатъчно е да сплетете косата си на плитки или да я навиете на ролки, докато тя все още е влажна. На следващата сутрин ще се радвате на красива прическа, която не е навредила на косата ви.

Гланц

Това е много походящ начин да се радвате на нежни устни. Нанасяйки гланц или балсам редовно, ще предпазите устните си от напукване. Винаги носете гланц с вас и слагайте, когато усетите, че устатните ви започват да стават сухи.

Слънчеви очила

Не е задължително да се гримирате, ако сложите слънчеви очила. С тяхна помощ доста голяма част от хората няма да забележат, че не сте нанесли грим. Също така те ще предпазят очите ви и кожата около тях от ултравиолетовите лъчи. Купете си качествени слънчеви очила, които имат 100% UV защита.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама