Валерия Лукянова - Барби от плът и кръв


Валерия Лукянова - Барби от плът и кръв

Като малки повечето момиченца си мечтаят да приличат на куклите Барби, с които си играят. 21-годишната украинка Валерия Лукянова е постигнала мечтата си и поради това е на път да се превърне в истинска сензация в родината си, а и по света.

Лицето й действително наподобява кукла, а дългата руса коса и тънката талия допълват впечатлението за Барби от плът и кръв.

В YouTube се появи анимирано клипче, в което девойката посещава пластичен хирург. Той й прави лифтинг и уголемява гърдите й чрез необичайни методи. Ужасените зрители осъждат външния вид на Валерия с коментари от рода на: „Тя не само изглежда грозна, но и ужасно жалка”; „Една жена с перфектни черти просто изглежда скучно.”:

Всъщност въпросът, който вълнува всички, е дали момичето е истинско, или е дело на фотошоп. Наличието на нейни снимки с доста по-малко количество грим на страницата й във Facebook подсказва, че 21-годишната Валерия наистина съществува. Там тя има 155 последователя и 78 приятеля. Един от феновете й е харесал абсолютно всяка снимка в профила, като отдолу е коментирал колко е красива.

 

Нейни снимки има и в блога й, където тя споделя за слабостта си към музиката и медитирането.

Снимки: Facebook

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама