Вижте коя ще представи България на конкурса "Мисис Вселена" (СНИМКИ)


Вижте коя ще представи България на конкурса "Мисис Вселена" (СНИМКИ)
Снимка: iStock

120 красавици от цял свят ще участват в тазгодишното издание на конкурса "Мисис Вселена", което ще се проведе от 30 януари до 4 февруари. Домакин на международния форум е България, като страната ни ще бъде представена от 35-годишната Станислава Василева, която е последната носителка на титлата "Мисис България Universe". Тя е родом от Раднево и заедно със съпруга си развива семеен бизнес в сферата на земеделието. И двамата са категорични, че най-голямо удовлетворение им доставят успехите на децата им Теодор и Георги.

"Благодаря на целия екип за подкрепата! Изключително развълнувана съм от срещата с останалите претендентки", споделя в навечерието на конкурса Станислава, която през последните 2 години застава зад редица благотворителни каузи.

Организаторът на събитието Меги Савова спазва традицията конкурсът да не бъде единствено състезание за короната "Мисис Вселена", а да се ангажира и със социална кауза. Тази година форумът е с мисия за борба срещу домашното насилие над жени и начини за справянето с този проблем, като на 1 февруари е предвидена широка дискусия, в която ще се включат всички участнички. Особено атрактивни ще са туровете, в които омъжените дами ще представят талантите си в официални тоалети.

Големият финал е на 4 февруари в Зала 3 на НДК. Водеща на вечерта ще бъде Мариана Маринова - носителка на титлата "Мисис България Глоуб" за 2007 г., с което печели правото да представи България на международния конкурс "Мисис Вселена". През 2008 г. получава приза Вице Мисис Вселена, както и договор за работа със световната централа на конкурса. От 2009 г. тя работи в продължение на 4 години за една от най-престижните модни агенции във Венецуела, като успоредно с това взима участие в организацията на "Мисис Вселена" по света – Русия, Азия, Латинска Америка. Партньор на Мариана на сцената ще бъде актьорът и певец Иоан Карамфилов. С изпълнения ще се включат Стефан Илчев, внучките на Бистришките баби и други.

"Мисис Вселена" (Mrs. Universe) е световният конкурс с устойчиво развитие и неизменен авторитет. В него могат да участват дами от 18 до 50-годишна възраст, омъжени, вдовици, разведени или такива, които повече от три години живеят на семейни начала с половинката си. Всяка държава може да изпрати повече от една претендентка, стига да са от различни региони.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама